Temat: Strona Wschodniego Supermoto skupiająca 6 krajów w tym Polska
Jakiś czas temu dostałem propozycję od Laurisa, zbudowania strony w której były by wszystkie informacje odnośnie wschodniego bałtyckiego supermoto w jednym miejscu. Zgodziłem się i zrobiliśmy coś takiego: [url]http://www.supermotoeast.com/poland/[/url]
Myślę że to świetny pomysł, na jednej stronie będą wszystkie informacje o wyścigach (co, kiedy, gdzie, jak) regulaminy, zdjęcia, filmy, wyniki, mapy torów. Zrobiona jest także giełda czyli będziemy mogli łatwo handlować z innymi zawodnikami zza granicy, często Nasze dobre konie długo stoją w polsce bo nikt nie chce ich kupić, może teraz będzie łatwiej :)
Proszę pisać sugestie co zmienić, co dodać itd. To na razie w zasadzie szkielet, mało informacji, ale ciągle coś zmieniamy i wrzucamy :)
Osobiście wydaje mi się że strona powinna być prowadzona w 2 językach, czyli ojczystym i angielskim. Bo jeśli ktoś chce przyjechać do Polski i nie zna polskiego to niczego się nie dowie, natomiast jeśli będzie możliwość przełączenia na angielskim to będzie miało to sens. Napiszcie co o tym sądzicie.