Odp: GoPro
Cenowo Hero2 lub Hero3 Silver, jeśli $$$ masz w d**ie to Hero3 Black
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli $$$ masz w dupie to weź hero4 black, jak już brać 3 to lepiej dołożyć do 3+ bo poprawiła się tam bateria a dokładnie nagrywając 1080p 30fps hero 3 black 93 minuty, 3+ black 121 minut.
hero 4 ma słabszą baterie nawet od zwykłej 3, ale może nagrywać 1080p120fps.
Ale patrząc, że od premiery pierwszej hd hero użytkownicy są zachwyceni każdą generacją, edycją i wersją. Polecam spędzić godzinkę, może kilka na youtube oglądając porównania, sam uznasz czy warto dopłacić X za daną różnicę w obrazie, ale moim zdaniem cokolwiek wybierzesz będziesz zadowolony, to GoPro w końcu :)
A używa ktos te nowe gopro hero 2014 bo interesuje mnie jak one wygląda przy hero 2
[url]http://allegro.pl/zestaw-akcesoria-uchwyty-do-gopro-hero-3-3-2-1-i4747868276.html[/url]
Kupował to ktoś? Jak z jakością, nie rozsypują się po pierwszym użyciu?
Ewentualnie to: [url]http://allegro.pl/18w1-zestaw-akcesoria-do-gopro-hero-2-3-3-go-pro-i4800937564.html[/url]
Przylepce trzymają tak samo jak ori, bo też są na taśmie 3M, ale te wszystkie złączki i mocowania potrafią rozsypać sie w rękach
Czyli ogólnie nie warto?
Nie wiem kolego co tu Ci się sypie w rękach z tego zestawu..
mam większość z tego zestawu tylko monopod mam lepszy bo Powerbee i taki polecam, a ten w zestawie może być, dupy nie urywa ale ja wolałem dopłacić parę złoty i kupić coś porządniejszego i dodatkowo z dużo lepszym designem :)
ten statyw to śmiech na sali, ale w sumie może się przydać do kręcenia np. timelapse może być spoko bo kamerka nie musi leżeć w trawie, piachu tylko jest na 'podwyższeniu'
szelki są identyko jak te od Gopro za 170 PLN tylko nie mają logo(porównywałem z oryginałami kumpla)
ładowarka też trochę śmiech na sali bo wystarczy, że weźmiesz od jakiegoś telefonu bo ja mam takich w chacie leżeć z 2-3(podłączany kabel usb-micro usb) a z 10 takich tylko z wyjściem micro usb(wystarczy, że dokupisz przejście micro usb --> mini usb(gopro))
to samo z ładowarką do fury..
osobiście nie kupiłbym takiego zestawu tylko kupował osobno to co konkretnie potrzebujesz bo i tak cenowo nie ma za dużej różnicy, a przynajmniej nie będziesz miał kolejnych bezsensownych gratów w domu.
przylepce beda trzymac dobrze, tylko ze wpinanie i wypinanie jest duzo ciezsze niz w oryginalne uchwyty- praktykowalem i nigdy wiecej akurat tego elementu w podrobce, monopod- powerbee mialem ale rozpadl sie na dwie czesci po pol roku co prawda mocnej eksploatacji ale ten ze zdjecia sprawia wrazenie jeszcze wiekszej lipy, teraz kupuje drugi i tez bedzie powerbee tylko mniej sily musze uzywac bo w tej cenie wydaje sie najrozsadniejszy
Macca, mi się nawet posypały ori mocowania w rękach :)
a ja mam mocowanie na klatkę "chińskie" i wytrzymało dłużej niż oryginalne gopro.
Też polecam - są różne warianty tych zestawów , a cena to 1/3 wartości ori + kupe akcesoriów w zestawie
- mam, używam, polecam
Macca, mi się nawet posypały ori mocowania w rękach :)
To już chyba wiem kto Ty jesteś.. :D
czarnysm610,
to fakt te zamienniki chodzą ciężej, ale mi to nie robi większej różnicy..a chociaż trzymają się pewniej i nie gibają się :D
mallly200sx,
a co się stało z oryginalnym? Bo jakoś nie ogarniam jak to można zepsuć?
Szew na pasku rozpruł się. Przy normalnym nakładaniu.
No to cieszę się, że jednak nie wziąłem oryginałów bo myślałem 'a to jednak oryginał GOPRO, może trochę dołożę i będzie na wieki' ale jak widać tak nie jest :)
a ogólnie to polecam szelki PowerBee bo właśnie takie mam i z tego co tak porównywałem je z ori to one są identyczne więc może być tak, że nawet w tej samej fabryce je produkują tylko na Gopro 'naklejają' logo GoPro, a na PowerBee analogicznie ich logo.
Tylko jak to GoPro na wszystkim mega przycina i mają przebicie na takich szelkach pewnie z 15 stokrotne..
dlatego ja kupiłem no name a nie PowerBee ;p
Strony Poprzednia 1 … 71 72 73 74 75 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 59 zapytań