Odp: GoPro
Wszystko robione w Chinach, ale robią to pracownicy na różne zmiany :D Ci na nocce mają już problem z oczami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystko robione w Chinach, ale robią to pracownicy na różne zmiany :D Ci na nocce mają już problem z oczami
Akurat te PowerBee są identyczne jak od GoPro, a te typowe chinole chyba za 35 ziko na alledrogo to już się różnią i to bardzo. Wystarczy popatrzeć chwilę na aukcjach :)
Olaff,
Hahaha dojebałeś, ale coś w tym pewnie jest :D
Z ciekawości macie jakieś faile związane z kamerką? Np. odpadłą wam z moto? Kasku?
Tu jest dobra beka jak jakiejś redakcji odpadła z testówki AŁDI:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ECqOnVeKjxE[/url]
Mam dylemat, nie wiem czy kupić używaną gopro 2 za 480zł czy nową wersje entry level za 550zł, nigdzie na necie nie ma porównań między tymi modelami. Co poradzicie?
Bierz entry. Masz nówke sprzęt i do tego z gwarancją. Testuje od kilku dni i jestem pod wrażeniem mozliwosci tej kamerki jak za taki mały hajs
Jak kolega wyżej bier nowe Gopro, miałem przez parę dni ale wymieniłem w Media na 4 Silvera bo złapałem od razu w ch*j zajawkę i stwierdziłem, że jak szaleć to szaleć na całego :D
Jeszcze jak poczekasz na jakieś promo(patrz zaraz święta więc coś bankowo jeszcze będzie) to kupisz taniej bo np. przedwczoraj była nocna wyprzedaż w Media i wszystko przez neta było -13% i mogłeś sobie wysłać do chaty albo odebrać w sklepie.. czyli już cena kamerki spadła do 480 :)
ja osobiście kupiłem z -10% rabatem jakiś miesiąc-półtora temu więc co jakiś czas są fajne akcje i coś tam można przyoszczędzić
a co do kamerki to wejdź na YT i sobie zobacz jak nagrywa jest już w ch*j filmików, recenzji, video testów itp.
Ja miałem ją z 4 czy 5 dni i trochę już ja po testowałem na moto, basenie, time lapsy to średnio bateria trzymała mi trochę ponad 3h więc wg. mnie zajebiście, na karce 32gb możesz w najwyższej rozdzielczości nagrać 4h i 40 min więc też elegancko bo w 4 Silver w 1080/30fps tylko 2h i 10 minut : /
Dzis kupilem GoPro Hero, czyli tą 2014 Entry Level, rozpakowałem, pierwsze co zauwazylem, ze ma drobne ryski i ewidentnie ktoś już używał, ale do rzeczy:
odpalam kamerke, wyskoczył brak karty, no to siup nowiuśką karte sandisk 32gb z class 10, i dupa, kamera nie reaguje na nacisk power/mode, na ten drugi także, podłączam do kompa przy pomocy kabla z zestawu, wciaz nic, nic nic, lekko nagrzała się jedynie w okolicach wyswietlacza.
Dodam, ze baterii gdy sie wlaczyła na początku były 2 kreski.
Trafił mi sie zjebany model, czy tak ma byc do pelnego naladowania, czy jak..? Straciłem cierpliwość juz troche.
kupiłem entry kilka miesiecy temu i nie przypominam sobie żebym miał podobną akcje ,ale skoro widzisz,że używka a miała być nówka to nie baw sie tylko od razu oddawaj im na reklamacje.
Mnie ostatnio w ch** chcieli zrobić na aukcji myszki za kilka ładnych stówek dali znizke 20zł i napisali "otwarta w celu sprawdzenia"...
okazało sie,że myszke tyrał jakiś brudas z 2-3 miesiące bo cała uwalona w grube warstwy brudu na gumach,pełno rys i pordzewiałe śruby,pewnie sie jebańcowi pepsi wylało jak grał w CSa :>
Jestem uczulony na takie akcje wiec ja na Twoim miejscu bym zwrocił jeśli nie reaguje na przyciski bo to nie jest winą starego softa.
Zresztą nowe to nowe i zapłaciłeś i wymagasz.to moje zdanie.
Aaa, jeszcze też wszystkie naklejki, które trzeba rozciąć, odkleić, by wyjąć kamere z pudełka były ewidentnie nie raz, nie dwa odklejane, jedno było rozcięta. Nie spodziewałem się w ogóle, że kamera może być np. ze zwrotu, czy czegoś takiego, choć Media Markt w którym brałem dzień wcześniej tej kamery nie miał, dzisiaj zamówiłem online do tego sklepu, w którym chciałem odebrać i była po niecałej godzinie (dostałem sms'a o zamówieniu).
Ide jutro oddać, jeśli mi dadzą nową, to rozpakuje od razu i sprawdze.
Generalnie udało się uruchomić kamere na innym kompie (była rozładowana, na moim nie chciała ruszyc w żadnym porcie USB).
Ogólnie GoPro Hero bardzo fajne, ale już odczuwam, że bedzie mi brakowało pilota, LCD itd.
I przede wszystkim zastanawiam się, co, gdy kamerka spadnie z jakiejs wysokości, coś ją przygniecie i peknie obudowa? Wsadze ją w inną obudowe, bedzie to pasowało?
W związku z wątpliwościami planuje oddać i zakupić 3 black +, czy 1500 to dobra cena za kamere, która ma standard zestaw + lcd i pare mocowań, kupiona 2 miesiace temu, wizualnie i technicznie jak nowa?
Jeśli będzie gwarancja i dwie obudowy (zwykła i ta większa, do lcd) to myślę że dobra cena.
Siema, kumpel ma urodziny i chcemy sie złożyć na gopro:) I jest dylemat GP 3 Silver vs. GP3+ Silver. W której trzyma dłużej bateria? A moze GP 3 Black? GP4 nie wchodzi w grę ze względu na cenę. Pozdro
Podobny dylemat miałem i jestem za GP3+ Silver.
Najdłużej w niej trzyma bateria. Jakościowo też jest fajnie.
W gp3 black bateria du** nie urywa.
Zdążyłem sie doedukować i tak:+ jest o 20% mniejsza i ma o 33% pojemniejszą baterie. Czyli tak jak piszesz maniak najkorzystniej cenowo wypada GP+ Silver Edition i na taką sie decydujemy:) pozdro
No właśnie bateria poprawiona , jakościowo też cenowo teraz też całkiem niezłe ceny więc zwykłe 3 przejdą powoli w cień.
Moim zdaniem bardzo słuszna decyzja. ;)
co lepsze gopro entry level 2014, czy gopro hero 3white? mowa o nowych sztukach.
Strony Poprzednia 1 … 72 73 74 75 76 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 58 zapytań