16 Ostatnio edytowany przez senso (2010-04-29 21:54:14)

Odp: "Nasi" w Modlinie na WMMP

Kurcza szkoda że jadę do Pisek bo z chęcią bym przyjechał wspomóc kolegę w tej nierównej walce.
Crazy co za News tak się pośmiałem że aż się popłakałem jak sobie wyobraziłem miny tych gości jak ich Kaczor objeżdza a zwłaszcza jak Kaczka chodzi między nimi i szyderczo się smieje
Kaczor zakładaj 16 do przodu to zrobisz ich też na prostych  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :D

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

17

LOL.
Chłopaki dawać zdjęcie-ja chcę mieć koszulkę taką  :cool:

A po dzisiejszym dniu w którym mijałem kilku "ziomali" na plastikach w skórce, rybaczkach i adikach to już w ogóle  :o

18

SFMario napisał/a:

LOL.
Chłopaki dawać zdjęcie-ja chcę mieć koszulkę taką  :cool:

A po dzisiejszym dniu w którym mijałem kilku "ziomali" na plastikach w skórce, rybaczkach i adikach to już w ogóle  :o

+1

19

A serio to kubki nie były by też głupie.
I herbata w robocie smakowała by jak ambrozja  :D

20

Nie napalać się na kubki, tylko startować! Ponoć w Poznaniu na treningu poniedziałkowym jakiś supermociak latał i to grubo. Ja nie widziałem bo mnie nie było :(

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

tak latał Kuba Ostański i dawal rade :)

Racing is life sentence

Jakubowski #33

22

Trzymam Kciuki za chłopaków i za dobre trzymanie w zakrętach, teraz to dopiero o SM stanie się głośno  :D
Szkoda ze na weekend wybywam, bo chętnie wpadłbym pokibicować

DR-Z 400ESM sold

23

Sabathius, nie rób scen tylko poskracaj trochę proste, co by walka była uczciwa ;)
A chłopaki niechaj walczą dzielnie i zrobią rozpierduchę. IMHO świetna sprawa i genialna promocja SM!

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

24

Lotny obserwator Szwinia donosi, że niestety Kaczor zrobil sobie dziure w silniku. Widocznie prosta startowa na odcince nie wplywa pozytywnie na zywotnosc silnikow.
Szkoda.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

25

Raczej korba sobie sama znalazła "wyjście awaryjne". Będzie drogo... Pozostaje nam "czymieć" kciuki żeby Kaczor poskładał sprzęta na rundę w Kisielinie.

26

szwinia napisał/a:

Raczej korba sobie sama znalazła "wyjście awaryjne". Będzie drogo... Pozostaje nam "czymieć" kciuki żeby Kaczor poskładał sprzęta na rundę w Kisielinie.

ja trzymam wszystkie 5 żeby poskładał do wieczora :cool:

Pozdrawiam
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD

27

brawo Kaczor, niestety nasze moto nigdy nie będzie mistrzem prostej jak plastikowa brać.

28

Miszczem prostej może być każdy ziom w białym kombi na gsxr.
Winkle rulezzzzz  :lol:

Kaczor nie daj się  materii :cool:

29

Nieeee Kaczor szacunek o tobie juz teraz krazą legendy w WMMP  gratulacje szkoda tylko tego silnika , ale modlin i tak odwołany bo za dużo osób odjechało na Rce.

a tutaj jedno zdjecie z treningów w piatek [url]http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/sport/wmmp/Niewypal_Modlin/supermoto_kaczorowski_piatek_modlin_2010_b_mg_0218.jpg.html[/url] 

Moge autograf od pogromcy plastikowych dziewczynek

motoslide.com

30

Modlin = Masz Organizację Dupną Leżysz i Narzekasz

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)