Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Hmmm całkiem możliwe. Jak zielone audi to moje ;p A w jakim miejscu i o której tak mniej więcej?
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hmmm całkiem możliwe. Jak zielone audi to moje ;p A w jakim miejscu i o której tak mniej więcej?
staliśmy obok siebie na tej krzyżówce koło biedronki, czarny golf. Skrecałes na miedary. Patrzyłem sie na Ciebie i niewiedziałem gdzie Cie wsadzić :d
Heh :) Kupiłeś już moto czy jeszcze szukasz?
Danike, pozbyłem się już gipsu, tak że za tydzień możemy coś polatać
To świetnie :)
Lecę do garażu przełożyć koła i na weekend jestem gotowy :)
szukam, i tym razem bede walił odrazu coś w teren bo nie ma hajsu na małe kółeczka ;(
Szyman yz 400 za 2tysie jest blisko Ciebie w Wisniczy. Troche rozcieknieta, zapuszczona ale na chodzie.
a który rok, [url]http://olx.pl/oferta/yamaha-yz-400f-yzf-400-cross-4t-nie-ktm-crf-rmz-CID5-ID63Vw3.html#d329a5d926[/url] tu w fajnej kasie coś jest
98 lub 99 nie wiem
Danike, pozbyłem się już gipsu, tak że za tydzień możemy coś polatać
co nie zapomnisz o mnie :]
Dam cynk.
Daniken, Maciek, w niedziele walimy w góry. Wyjazd około 7. Szczegóły na tel.
chłopaki lata ktoś jeszcze z okolic chorzowa - katowic?? bo niemam z kim pojeździć i dopytać sie paru spraw bo zielony jestem poki co w temacie SM itd.
No latamy :-) jest nas kilku w okolicach kato
A propos gór. Pały nas drapneły w Szczyrku, mi z 3- kumplami udało się uciec, ale pozostała 5 wpadła. Zero prawo jazdy, zero dokumentów.
Całe szczęście, motory nie były w ruchu więc ch***a mogli zrobić, ale spierdolil 1/2 wyjazdu, kazali pakować sprzęty i spadać.
Trzy godziny na pilnowali aż się spakujemy i odjedziemy.
Foty. [url]https://pl-pl.facebook.com/pages/Enduro-Team-Gliwice/603865086369168[/url]
Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 42 zapytań