Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
No o same listki mi właśnie chodzi.
Po prostu nie spotkałem się jeszcze z takimi.
Nic, wyjdzie zamówić i zweryfikować.
Dzięki.
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 253 254 255 256 257 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nic, wyjdzie zamówić i zweryfikować.
Dzięki.
miałem kiedyś listki w kxie i wymieniłem je na takie standardowe acerbisa z alu stelażem, bo jak lataliśmy w ciężkim terenie po zaroślach to nie raz się zdarzyło konarem po rękach dostać, a i przez listki było to dość bolesne szczególnie przy niskich temperaturach, ale na torze u nas gdzie piasek jak na plaży przy wywrotce kiera z listkiem w piach szła i nic nie było w przeciwieństwie do tych acerbisa, gdzie stawiały opór na piachu i gięło kierę w miejscu mocowania.
Jeśli ma ktoś z waszych znajomych mieszkanie do wyjęcia na Ursusie to dajcie znać 511 260 dwieście
Możecie polecić jakieś wąskie zaciski 4 tłoczkowe, chodzi o dopasowanie do XR-y , jest tam mało miejsca między tarczą a szprychami i bez adaptera tarczy chyba się nie obejdzie, ale bym chciał jak najmniej rzeźbić.
zaciski brembo od SXV ?
motomaster jest chyba bardzo cienki
mozecie polecic jakis manometr?;d
Do ?
do pomiaru kompresji w cylindrze :)
kanał EnduroKex na yt jest kogoś z foruma ?
Ktoś się bawi w grafice? Potrzebuje zrobić projekt okleiny na szybę do poldka. Chyba dosyć prosta sprawa dla kogoś kto w tym siedzi. Czarne tło i różne loga firm na tym. Ktoś chętny do pomocy ? :D
Panowie, dadzą radę koła z lc4 w moplikach typu KTM EXC 125/ Husqvarna WR 125? Czy lepiej dozbierać na Excele?
Ziomeg sam myślę nad takim rozwiązaniem i jak zakładają je do np 450 to i w 125 dadzą radę.
Pewnie że dadzą rade, a co to za pytanie? Przednie koło pasuje plug&play ale tył już nie. Jak miałem LC4 to chciałem przełożyć koła SM z niego do EXC zeby na chwile polatać i przód ok, ale tył był szerszy bo w LC4 masz zębatkę z zabierakiem i tam będziesz musiał coś przykombinować z dystansami i ogólnie chyba ciężko będzie zmieścic w wahacz...
Powiedzcie mi czy serio tak źle to wygląda z przekładką kół do EXC 125 SM? Zagadałem do mechanika i powiedział,że wyjdzie to koło 6k. Niby przerabiali już EXC właśnie na SM i po dodaniu większej tarczy,załozeniu kół,dorobieniu dystansów itd. wyszło 6k. ? Jest serio aż tak źle? Bo miałem sowjeog czasu na oku koła z DRZ,które jeździły w EXC już za 1,350.Serio jest aż tak źle z tym?
Strony Poprzednia 1 … 253 254 255 256 257 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 48 zapytań