Temat: Następna rzecz.
Witam,
zakupiłem już kask (fly trekker) i rękawice (fox bomber). Co będzie najlepsze do kupienia jako trzecia rzecz do ubrania na sm?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Następna rzecz.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
zakupiłem już kask (fly trekker) i rękawice (fox bomber). Co będzie najlepsze do kupienia jako trzecia rzecz do ubrania na sm?
Według mnie buty
Masta ty tak na poważnie pytasz? Twoja garderoba SM zależy od tego jak bardzo chcesz mieć zdartą dupę ;] Ludzie ubierajcie się bo później zdrapki są gorsze od złamań...
Ładne dresy i białe skarpetki
Motór se kup!
wojtekmz dzieki za odp. Signe tak poważnie. Mam ograniczoną gotówke a ubrać się chce cały więc co jakiś czas dokupuję którąś rzecz. Dla 2 ostatnich wieśniaków środkowy palec.
Pozdrawiam
jeżeli chcesz teraz jeździć to kombinezon
w taką pogodę w zwykłych ciuchach to Ciebie powygina
Ja sugeruje tornister %-)
wojtekmz dzieki za odp. Signe tak poważnie. Mam ograniczoną gotówke a ubrać się chce cały więc co jakiś czas dokupuję którąś rzecz. Dla 2 ostatnich wieśniaków środkowy palec.
Pozdrawiam
Każdy dobrze widzi kto tu jest wieśniak... Panie z miasta!
:-D
Jakimś cudem 2 osoby wiedziały o co chodzi reszta cwaniakuje...porażka!
Wszyscy dokładnie wiedzieli o co chodzi a ten palec to sobie gówniarzu wsadź w dupę. Komentarze są dokładnie odpowiadające poziomowi pytań! Jakoś wszystkie dzieciaki potrafią znaleźć w necie gołe baby i używki, a odpowiedzi na podstawowe pytania jakoś nie. Nie ma po prostu na to czasu?!
Wpisz sobie w wyszukiwarkę SUPERMOTO i na pierwszych zdjęciach zobaczysz odpowiedź, takie to trudne?
Zadałem proste pytanie oczekując normalnej odpowiedzi. Wiem co ubrać i nie pytałem o to tylko o następną rzecz! Nie moja wina, że odpowiedz Cię boli a dogadywanie nie. Podtrzymuję palec w górze!
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Podłącze się pod temat, bo mam podobny dylemat. Panowie? Rano, najpierw kupa czy śniadanie? %-)
Co raz ciekawsze tematy na forum.. %-)
Gdyby było lato zaproponowałbym rureczki i koszulę, wtedy terror sam się sieje a cipki pod gimnazjum szaleją
Do gazu z tym gimbem !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Następna rzecz.
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 73 zapytań