1

Temat: Następna rzecz.

Witam,
zakupiłem już kask (fly trekker) i rękawice (fox bomber). Co będzie najlepsze do kupienia jako trzecia rzecz do ubrania na sm?

CRY MORE

2

Odp: Następna rzecz.

Według mnie buty

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

3

Masta ty tak na poważnie pytasz? Twoja garderoba SM zależy od tego jak bardzo chcesz mieć zdartą dupę ;] Ludzie ubierajcie się bo później zdrapki są gorsze od złamań...

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

4

Ładne dresy i białe skarpetki

"Nie ma boga. Jest Mmmmotór!"
KTM SMR450 '13 #23

5

Motór se kup!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

6

wojtekmz dzieki za odp. Signe tak poważnie. Mam ograniczoną gotówke a ubrać się chce cały więc co jakiś czas dokupuję którąś rzecz. Dla 2 ostatnich wieśniaków środkowy palec.

Pozdrawiam

CRY MORE

7

jeżeli chcesz teraz jeździć to kombinezon
w taką pogodę w zwykłych ciuchach to Ciebie powygina

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

Ja sugeruje tornister %-)

9 Ostatnio edytowany przez Lucek (2014-11-15 11:06:52)

Masta87 napisał/a:

wojtekmz dzieki za odp. Signe tak poważnie. Mam ograniczoną gotówke a ubrać się chce cały więc co jakiś czas dokupuję którąś rzecz. Dla 2 ostatnich wieśniaków środkowy palec.

Pozdrawiam

Każdy dobrze widzi kto tu jest wieśniak... Panie z miasta!
:-D

"Nie ma boga. Jest Mmmmotór!"
KTM SMR450 '13 #23

10

Jakimś cudem 2 osoby wiedziały o co chodzi reszta cwaniakuje...porażka!

CRY MORE

11

Wszyscy dokładnie wiedzieli o co chodzi a ten palec  to sobie gówniarzu wsadź w dupę. Komentarze są dokładnie odpowiadające poziomowi pytań! Jakoś wszystkie dzieciaki potrafią znaleźć w necie gołe baby i używki, a odpowiedzi na podstawowe pytania jakoś nie. Nie ma po prostu na to czasu?!
Wpisz sobie w wyszukiwarkę SUPERMOTO i na pierwszych zdjęciach zobaczysz odpowiedź, takie to trudne?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

12

Zadałem proste pytanie oczekując normalnej odpowiedzi. Wiem co ubrać i nie pytałem o to tylko o następną rzecz! Nie moja wina, że odpowiedz Cię boli a dogadywanie nie. Podtrzymuję palec w górze!

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

CRY MORE

13 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2014-11-15 14:13:55)

Podłącze się pod temat, bo mam podobny dylemat. Panowie? Rano, najpierw kupa czy śniadanie? %-)

14

Co raz ciekawsze tematy na forum.. %-)
Gdyby było lato zaproponowałbym rureczki i koszulę, wtedy terror sam się sieje a cipki pod gimnazjum szaleją

KXF 250 '14

15 Ostatnio edytowany przez raku (2014-11-15 15:30:50)

Do gazu z tym gimbem !

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250