1

Temat: Fan pejdż Nakurwiam Terror....

Przeglądam co tam dostałem na fejsie, a tu nieznajomy dnia 31.10 napisał do mnie taką wiadomość.

Witaj, znalazłem temat na forum.supermoto.pl i chciałem jakoś coś wyjaśnić albo coś w tym stylu, gdyż założyłem w zeszłym roku nawet nie mając pojęcia o tym, że "Nakurwiam Terror Zachowaj Dystans"
jest z tego też forum, i jakoś chciałbym może przekazać FP pod skrzydła supermoto.pl gdyż 6.5k like to nie mało a zawsze jakaś reklama supermoto.pl jest na miejscu i nie wiedziałem do kogo się zwrócić, a znalazłem profil na forum i piszę do Ciebie w tej sprawie tutaj link : [url]https://www.facebook.com/NakurwiamTerrorZachowajDystans?ref=bookmarks[/url]

Mi się nie chce w to bawić, tym bardziej, że na forum ostatnio zaglądam rzadziej, bo bawię się w offroad tylko. No i ogólnie szczerze mówiąc w dupie mam prowadzenie tego typu strony, może ktoś chce się pobawić, to dam namiary na gościa.

2

Odp: Fan pejdż Nakurwiam Terror....

To troche taka gimbo-strona promująca inne gimbo-strony typu, do pieca z tym.

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

3

Nie zależy nam na promowaniu i naszej strony i tej dziedziny sportu jako zabawki do siania terroru.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

andrzeju napisał/a:

To troche taka gimbo-strona promująca inne gimbo-strony typu, do pieca z tym.

+1

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

5

3x nie, zamykam

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD