Odp: Husaberg 100 pytań do...
Zdaje sie ze jest to 5.65x1.33. Lepiej zeby to bylo to i zeby pomoglo bo zaraz nie wyczymie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdaje sie ze jest to 5.65x1.33. Lepiej zeby to bylo to i zeby pomoglo bo zaraz nie wyczymie
Jakie są wasze opinie nt. ostatnich roczników Husabergów enduro(powiedzmy modele 2013-2014)?
Głównie chodzi mi o porównanie do EXC(celował będę w 450 a w ostateczności 350).
Szukam właśnie jakiegoś świerzego enduro w czteropaku i zastanawiam się nad Bergiem - akurat mam opcję na sztukę z pewnych rąk stąd podwójne zainteresowanie tematem...
Słyszalem, że to motocykle bliźniacze z KTMem EXC różniące się plastikami(te zdaje się są podobne albo takie same jak w Husqvarnach) i jakimiś drobiazgami.
Nie wiem jednak na ile to prawda i gdzie ewentualnie tkwią pozostałe różnice?
Czy te różnice to mało istotne detale czy rzeczy, które jednak mają jakieś znaczenie?
Jakie są plusy i minusy?
Zawias podobno jest taki jak w SixDays'ach a to napewno spory plus!
Będę bardzo wdzięczy za wasze opinie i sugestie.
Może ewentualnie jakieś linki gdzie mógłbym poczytać nieco więcej o Bergach i różnicach w stosunku do KaTa?
Pozdro
Hej panowie macie może jakiś patent na osłonę wysprzęglika przed łańcuchem? U mnie troszke już sie starł od tego że łancuch wiadomo- pracuje i lata...jak to osłonić?
masz chyba odwrotnie założoną zębatkę
bo łańcuch wysprzęglika nie powinien dotykać
nie dotyka ale jak jade to wiadomo ze on nie jest sztywny i lata no i jest lekko przetarte
jakiej szerokości masz łańcuch i ile zębów ma zębatka?
Z tylu 50 z przodu zdaje sie 14 a lancuch 520 jak ori?
Ahaaaa czy da sie od czegos podpasowac prowadnice lancucha ta z przodu wahacza?? U mnie tego nie ma a na oryginal czekam od lipca :)
u mnie nie ma ryski
a tak jak pisałem zależy jak założysz zębatkę, może być łańcuch bliżej ramy lub bliżej silnika, zębatka nie jest symetryczna
ja mam 15z i 520 łańcuch
Sprawdze to ale i tak bym chcial cos zastosowac dla spokoju... W razie pekniecia lancucha, wypadku zawleczki itp
Panowie, czy ten ślizg łańcucha będzie pasował do Berga FE 550 2004r. ?
[url]http://allegro.pl/slizg-lancucha-nap-ktm-sxf-250-450-505-520-525-i4765005596.html[/url]
Właśnie co z tym ślizgiem? ja też nie mam, od czego podejdzie? Przerabiał ktoś temat?
Jeszcze pytanie o napęd bo nie mogę ogarnąć, ile ogniw na przełożenie 14/50?
Toivias na 15/45 zalozył 114 więc jak to zrobić?
Panowie, czy ten ślizg łańcucha będzie pasował do Berga FE 550 2004r. ?
[url]http://allegro.pl/slizg-lancucha-nap-ktm-sxf-250-450-505-520-525-i4765005596.html[/url]
raczej nie będzie
a dlaczego nie możesz kupić oem w serwisie?
Ja na oem czekam od lipca i w kolko "panie bedzie to bedzie trzeba czekac"
a ile kosztuje?
69 zl
Strony Poprzednia 1 … 35 36 37 38 39 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husaberg » Husaberg 100 pytań do...
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 57 zapytań