Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Ok, w dowodzie mam podaną masę suchą pojazdu, da się to wyprostować nie pakując się jakieś mega koszta przy przerejestrowywaniu moto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ok, w dowodzie mam podaną masę suchą pojazdu, da się to wyprostować nie pakując się jakieś mega koszta przy przerejestrowywaniu moto?
A po co chcesz prostować?
żeby moto na a2 się łapało bo wiele nie brakuje
[url]https://www.youtube.com/watch?v=OuiU83tG11Q&list=UU7TZujRZK2cRBjxxQX4_chw[/url]
wie ktoś co to za mjuzik?
Keys'n Krates - Dum Dee Dum
Dzięki mistrzu :)
wie ktoś gdzie w pobliżu Tarnowskich Gór lub Gliwic jest ktoś kto zajmuje sie centrowaniem kół, prosotwaniem, wymiana szprych ?
ładnie daje tym rowerem. kozak
Zyyyyga stunt ! :D Z roweru wskoczył na psa i też daje w pizde, przejrzyj jego kanał
:) Lepsza wersja tej nuty
Keys N Krates - Dum Dee Dum (JiKay Remix)
Oczywiście moim zdaniem :D Ogólnie TRAPCITY ma niezłą muzę xD :D
[url]http://youtu.be/qynQZx7zRA8?t=2m28s[/url] to teraz mi powie ktoś co to za muzyka w tle leci?
Panowie,
Czy takie skrócenie tłumika ma wpływa na pracę silnika?:
Moim zdaniem każda ingerencja w układ wydechowy ma wpływ na pracę silnika, czy skrócenie czy przeróbka na przelot. Jednak to zawsze zmiana długości serii, skraca to drogę przelotu spalin w stosunku do oryginału, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
.
Moim zdaniem każda ingerencja w układ wydechowy ma wpływ na pracę silnika, czy skrócenie czy przeróbka na przelot. Jednak to zawsze zmiana długości serii, skraca to drogę przelotu spalin w stosunku do oryginału, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
Zgadza się. Zmienia się dokładnie kąt OWK, przy którym odbija się fala tworząc podciśnienie przy zaworze wydechowym.
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 43 zapytań