46

Odp: superkoła :)

sam beringer uzywany kosztuje 3,5...

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

47

do wiosny to ten zestaw już się dawno sprzeda:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

48 Ostatnio edytowany przez karol128 (2014-10-15 01:03:18)

pomyłka

49

dokładnie jak już wyżej pisał samson - sam hebel kosztuje więcej niż te felgi nowe , więc ja bym się nie zastanawiał - ta oferta zapewnie bardzo szybko zniknie

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

50

To jeszcze zależy w w jakim stanie jest ten beringer bo najtrwalszych rzeczy ta firma nie robi - sam miałem okazję się przekonać. Także jak już płacisz 3,5k zł to bym się przejechał osobiście, rozebrał zacisk, pompę i sprawdził luzy na tarczy.

51

karol128 napisał/a:

To jeszcze zależy w w jakim stanie jest ten beringer bo najtrwalszych rzeczy ta firma nie robi - sam miałem okazję się przekonać. Także jak już płacisz 3,5k zł to bym się przejechał osobiście, rozebrał zacisk, pompę i sprawdził luzy na tarczy.

Ta oferta stoi już od wiosny więc jakoś szybko nie znika.

KTM EXC 450
       SXF 250

52

koleś na starcie opuścił mi 500 zł, raczej wątpie żeby było z nimi wszystko ok...

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

53

To pogadaj z nim trochę bo on sprzedaje yz 450 która stoi na tył kołach dorzucisz pare zł i będziesz miał magazyn części do wr-ki bo ta yz coś tam w sobie ma.
A tak serio to patrząc na fotkach z ogłaszenia z yz to widać tylko że te koła są poobdzierane a przyznam że z dystansem podchodzę do okazji w naszym kraju.

KTM EXC 450
       SXF 250

54

jak bym miał 9500 to był kupił nówki alpiny :P
chyba zdecyduje się na nowe goldspeedy... to bedzie najrozsądniejsze

wr450f enduro, wiosną supermoto :)