Odp: superkoła :)
sam beringer uzywany kosztuje 3,5...
www.farmapomyslow.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » superkoła :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sam beringer uzywany kosztuje 3,5...
do wiosny to ten zestaw już się dawno sprzeda:D
pomyłka
dokładnie jak już wyżej pisał samson - sam hebel kosztuje więcej niż te felgi nowe , więc ja bym się nie zastanawiał - ta oferta zapewnie bardzo szybko zniknie
To jeszcze zależy w w jakim stanie jest ten beringer bo najtrwalszych rzeczy ta firma nie robi - sam miałem okazję się przekonać. Także jak już płacisz 3,5k zł to bym się przejechał osobiście, rozebrał zacisk, pompę i sprawdził luzy na tarczy.
To jeszcze zależy w w jakim stanie jest ten beringer bo najtrwalszych rzeczy ta firma nie robi - sam miałem okazję się przekonać. Także jak już płacisz 3,5k zł to bym się przejechał osobiście, rozebrał zacisk, pompę i sprawdził luzy na tarczy.
Ta oferta stoi już od wiosny więc jakoś szybko nie znika.
koleś na starcie opuścił mi 500 zł, raczej wątpie żeby było z nimi wszystko ok...
To pogadaj z nim trochę bo on sprzedaje yz 450 która stoi na tył kołach dorzucisz pare zł i będziesz miał magazyn części do wr-ki bo ta yz coś tam w sobie ma.
A tak serio to patrząc na fotkach z ogłaszenia z yz to widać tylko że te koła są poobdzierane a przyznam że z dystansem podchodzę do okazji w naszym kraju.
jak bym miał 9500 to był kupił nówki alpiny :P
chyba zdecyduje się na nowe goldspeedy... to bedzie najrozsądniejsze
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » superkoła :)
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 77 zapytań