Odp: Tor Radom
moze jutro choc bryza bedzie jakas :P
KTM SMR450 '13 #23
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moze jutro choc bryza bedzie jakas :P
Ogłoszenie parafialne do uczestników dzisiejszej porannej sesji- Bracia Cugowscy (sorry, nie wiem jak się nazywacie, wiem że jesteście braćmi) z puga 206, podeślijcie filmiki z jazdy.
Nagrywający jechał za wolno. Jest tylko ujęcia jak go mijasz, a potem ja Ciebie :)
Nagranie nie było warte śruby do GoPro. Śrubę oddam ;)
Dziś 7 motocykli tylko.luksus.
Czas poprawiony :-)
ile zrobiłeś? masz świadków? ;-)
jest taki co robi 31s ale tylko jak jest sam na obiekcie ;)
mam swiadkow :) i zdjecie :P
37,15
uu gratulacje, zaczynam szukać Huski dla siebie ;)
Dzięki
:D ;)
Mogę Ci sprzedać w super nieatrakcyjnej cenie :-)
powinienem być w niedzielę
potrzebujemy w AR jeszcze 2 zawodników z licencją i powstanie po wielu latach przerwy sekcja SM = treningi z terenem !!
Samson jeżeli to prawda to ja bardzo chętnie wyrobię na przyszły sezon licencję w AR :)
Przy okazji chciałbym się upewnić, czy każdy członek AR nie płaci za treningi na Radomiu ? (tak słyszałem)
czy może trzeba się jakoś zasłużyć... ?
Pozdrawiam
Michał 68
Jako zawodnik zrzeszony w AR treningi masz za free. Musisz tylko przed sezonem wypełnić taka deklaracje startów
uu gratulacje, zaczynam szukać Huski dla siebie ;)
Jak się nie boisz to mam cos dla ciebie Synek
To był chyba złośliwy żart z jego strony :-)
Nabijał się ostatnio z mojej i w ogóle huskich ;)
:P
Ci to daj nowych treningów to prawdopodobnie trzeba raz wystartować chociaż tzn mieć licencję.
Tak jeden tubylec mówił co to Tak zrobił właśnie.
Jako zawodnik zrzeszony w AR treningi masz za free. Musisz tylko przed sezonem wypełnić taka deklaracje startów
dzięki, Franz a jesteś pewien, że nie ma okresu karencji ?
Franz napisał/a:Jako zawodnik zrzeszony w AR treningi masz za free. Musisz tylko przed sezonem wypełnić taka deklaracje startów
Trzeba być w sekcji SM żeby mieć 100%, przynależność do klubu daje 50% zniżki, do sekcji można wejść w drugim roku. Albo jakoś podobnie, najlepiej dowiedz się w klubie, Pani Agnieszka prawdę ci powie:-)
Michał SMR napisał/a:Franz napisał/a:Jako zawodnik zrzeszony w AR treningi masz za free. Musisz tylko przed sezonem wypełnić taka deklaracje startów
Trzeba być w sekcji SM żeby mieć 100%, przynależność do klubu daje 50% zniżki, do sekcji można wejść w drugim roku. Albo jakoś podobnie, najlepiej dowiedz się w klubie, Pani Agnieszka prawdę ci powie:-)
Dzięki Materka
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 68 zapytań