Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Ciężko sie zapina w rękawicach, przynajmniej u mnie w skórzanych :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciężko sie zapina w rękawicach, przynajmniej u mnie w skórzanych :D
Kwestia jest taka żeby pasek był na tyle długi aby dało się kask zakładać i ściągać bez zupełnego rozpinania zapięcia wtedy jest bajka.
Ja polecam. Zawsze rozpinam do końca i nie stanowi to dla mnie żadnego problemu. Rękawice oczywiście trzeba raczej zdjąć. W żadnym innym zapięciu nie dopasujesz tak dokładnie paska jak w dd.
W szmaciakach terenowych spokojnie idzie zapiąć gorzej w skórzanych.
ja mam pytanie z innej beczki - czy duże koła z KX 125 podejdą pod jakiegoś supermociaka ?
Chodzi Ci o plug&play, czy raczej chcesz je sztukowac pod dane supermoto?
hmm sam nie wiem - chodzi mi o rozstaw, zmianę tarczy, zębatki itd...
dobry szanowni panowie. mój koń miał drobną kolizję, naprostowałem felgę u Pana Zbyszka w Lublinie - polecam, na igłę, i po tym fakcie zaczeły mi się luzować śrubki na tylnej zębatce ? też może być zgięta ?
hmm. Może spróbuj nakrętki skręcić na klej i wtedy obserwuj czy będą się luzować.
PS
ile kosztowało Cię wyprostowanie i centrowanie felgi ? :-)
tylna zębatka jest na śruby z nakrętkami ze stoperem?
jak tak to nakrętki do wymiany na nowe
jak nie to śruby na klej
I zrób to szybko i dobrze to potem wahacz nie oberwie tak jak u mnie
Hacker, tak jak mówisz śruby z nakrętkami. felga była strasznie pogięta, jak prostował pękła w miejscu w którym jest fabrycznie ze sobą łączona, prostowanie 400 PLN + 50 za spawanie, ale naprawdę igła jest, jak stawiam go w pion to da się w miarę równo jechać. ja oddałem całą felgę ze szprychami, jeśli byś mu rozszprychował , to 200, 250 PLN'A. na azotach mi kumpel dorobi te śrubki, i zakleje je w diabły.
U którego dealera KTM'a w Polsce polecacie zamawiać części? Chodzi mi o obsługę czy możliwość uzyskania rabatów.
Auner BB
jaki może być mniej więcej koszt 2 wieżyczek do kierownicy. ktm lc4
Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 46 zapytań