Odp: Supermoto Terror - Śląsk
jeździ ktoś jutro może Rybnik i okolice?
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jeździ ktoś jutro może Rybnik i okolice?
ja moge ale tak od 13 do 15 najwyzej
gazior już na legalu ? ;D może w kolejny łikend jakiś spot rybnik?
pogoda do dupy neistety dzisiaj... to co panowie w rpzyszły weekend coś :)? na legalu na legalu ;) już 2 tyg.xd Panowie tak poza tym nie ma ktoś z was jakieś roboty dorywczej kaj bych się mógł łapnąć?:) w tyg. od 15 byłbym dysponowany a weekendowo to wiadomo 7-8 do 15-16 czyli normalny wymiar godzin :) Bo z hajsem ciężko i nie ma za co latać ;/
no w przyszły łikend git karlik co ty na to? z robotą to ciężko w naszym kraju, bez znajomości ciężko.
mi tam pasuje
śmigacie coś w sobote? gazior daj numer tel na priv
mosz pw
Panowie dzwoniłem na tor pod Wodzisław (kartingowy). I jak powiedział właściciel "Motocykle mile widziane ino nie żadne KaTeeMy"
Supermociaki nie są mile słyszane przez sąsiadów :-(
mam honde :)
A ja "same stuki" :) co nie zmienia faktu, że ku*** nie ma gdzie jeździć :(
Proponuję jazdę po centrum Gliwic. Zabawa w ch*j XD
A z Wodzisławiem też słyszałem, że ciche maszyny mile widziane a głośne niech spier*alają ze względu na przemiłe i wyrozumiałe sąsiedztwo.
Jak to nie ma gdzie jeździć?!?!?!?! Przecież w Polsce jest dużo torów i wszystkie są bardzo blisko siebie dla osób mieszkających na Śląsku. Nie jedzie się długo, nie kosztuje paru stów za jeden weekend i każdy z nas może sobie pozwolić na taki wydatek i zasób wolnego czasu :)
Pfff...
to jutro na gliwice?
Radzio odpado jutro ;/ a u mnie łożyska w tylnim kole(cytując klasyka) powiedziały "Pierd*ole nie jadę" xd Panowie w takim razie sobota przyszła? karlik pw :)
Jaca wiem o czym mówisz. rozkopane i zakorkowane gliwice czyli raj dla Sma ;d
Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 55 zapytań