Odp: HONDA CRF 450 2008r
Trawer - miałem to samo. Odłączenie TPS załatwiło sprawę choć sam czujnik jest niby sprawny. Spróbuj u siebie może też zadziała.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HONDA CRF 450 2008r
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trawer - miałem to samo. Odłączenie TPS załatwiło sprawę choć sam czujnik jest niby sprawny. Spróbuj u siebie może też zadziała.
Coś w tym jest, teren imponująco darłeś w środę !!!
Hermesowie nie da się wytłumaczyć, że ma zmienić sprzęt.
Kiepski handlowiec ;)
Panowie a może wrócimy do tematu ? :) Jak ktoś ma jakieś pytania co do sprzętu to z chęcią odpowiem. Czyli gaźnik już mamy prawie naprawiony :) a cena nie zmieniła się więc robi się bardzo atrakcyjna :)
Napisz jeszcze co naprawiałeś w skrzyni, bo pewnie to drobnostka, a ktoś się może wystraszyć niepotrzebnie ;-)
Wymieniłem dwa koła zębate bo miały lekko ukruszone zęby, choć to nie była żadna miazga, zdjęcia tych kół mogę podesłać na maila zainteresowanym. Reszta kół jest w bardzo dobrym stanie wodziki też
Czy w życiu wszystko zawsze musi się kręcić w okół dup i kasy :P
Odbiegając od tematu - Hermes, DRZta mocno Ci blokuje rozwinięcie skrzydeł -> pora przytulić jakąś CRFkę :D
Ale OFF się zrobił
Gówno prawda, kontuzja zablokowała mi trochę głowę... ale spokojnie co się odwlecze to nieuciecze...
Ogólnie to bez ćisnienia i for fun
Up
Czy ktoś ma jakieś pytania co do sprzęta?
Czy idzie na koło?
Samson, Czy ja robię sobie jaja w Twoich ogłoszeniach? , chyba nie, więc nie rób offa
Koło zrobione, sprzęgło prawie ogarnięte, sprawdzę TPS-a, jeżeli to zadziała to sprzęt jest do jazdy, Nowemu właścicielowi pozostanie wymiana zimą cylindra i tłoka, bo podejrzewam że do czasu sprzedaży trochę na tym istniejącym tłoku dobiję mth :)
Cena idzie w górę o koszt naprawy sprzęgła ale to nie będzie dużo :)
Do zamknięcia
Fiutak pobrał sprzęt? :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HONDA CRF 450 2008r
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 84 zapytań