Temat: HONDA CRF 450 2008r
[url]http://olx.pl/oferta/honda-crf-450-supermoto-CID5-ID712Wt.html#53890f23b2[/url]
Zainteresowanych proszę na PW,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HONDA CRF 450 2008r
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://olx.pl/oferta/honda-crf-450-supermoto-CID5-ID712Wt.html#53890f23b2[/url]
Zainteresowanych proszę na PW,
Prawdopodobnie ogłoszenie z najwyższym współczynnikiem negatywów do pozytywów w opisywaniu motocykla.
Chyba nie chcesz go sprzedać hm?? :D
No i bardzo dobrze, a nie jak połowa cukiereczków na Allegro:"lać paliwo i jeździć" 1 mtg po kapitalce itd..
A co tu ściemniać?, poprostu tyle kasy potrzebuję na nówkę salonówkę, a w motocykl trzeba włożyć trochę kasy aby fajnie chodził. Jednego jestem pewny, Korba jest w dobrym stanie i skrzynia biegów bo nie dawno to robiłem. Przy okazji wymieniłem tłok założyłem Vertex ale ostatnia selekcja. Decyzja należy do kupującego, albo kupuje ten sam rocznik w SM za 18 tysi i nie wie na co trafi albo kupuje za 12 tysi robi remont i jest pewny że pochodzi mu przynajmniej 30-40 mth do następnej wymiany tłoka.
fajne ogłoszenie, szczere.
Tylko, żeby kupującym ułatwić, mogłeś napisać co jest nie tak z gaźnikiem - czy przerywa, czy gaśnie na wolnych, czy nie ma takiej mocy jaką powinien mieć.
Z tych najdroższych rzeczy, to w kolejności -> nowy cylinder, tłok, tarcze sprzęgłowe (w sumie nie wiem ile mogą kosztować do tej firmy. + nie napisałeś czy przekładki są w porządku).
Stary cylinder zawsze można opchnąć. Generalnie myślę, że fajna opcja dla kogoś, kto chce mieć w miarę młode moto i wiedzieć na czym siedzi ;-)
PS
nówkę planujesz kupić znowu Hondę, czy coś innego ? :-)
Z gaźnikiem jest taka sprawa, że na równym gazie przerywa, i to mnie wkurzało na maksa, nie ma czegoś takiego jak dławienie się i strzelanie, sprzęt odwija zajebiście ( na prostych w zawodach nawet Czesi mnie nie dochodzili :)), nie znam się na gaźnikach ani też nie dawałem tego do fachowców, więc może to być pierdoła albo całkowita wymiana gaziora, Jeżeli chodzi o sprzęgło to nie wiem czy przekłatki są dobre bo szczerze mówiąc nie rozbierałem go na części, wiem jedno jak jedzie się na 5 biegu to wtedy ma maksymalne obciążenie i zaczyna puszczać. Acha z takich pierduł serwisowych to kupiony jest nowy łańcuch i przednia zębatka, tylnia jest w dobrym stanie. Ale to szczególiki
Traver, ten objaw gaźnika mi w 100% przypomina to z czym się borykają WR'ki. Tzw. TPS.
[url]http://www.ebay.com/itm/2008-Honda-CRF-450-R-Carb-Carburetor-Intake-Fuel-System-crf450r-05-06-07-08-/221546794065?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item339537cc51&vxp=mtr[/url]
Na tej aukcji na 2gim zdjęciu widać to gówno po prawej stronie. Wychodzi z gaźnika czarny kabel z czarną końcówką. Weź go po prostu odepnij i problem powinien zniknąć. 10 s. roboty.
Daj znać ;)
Ale dużo tu "kupujących", Trawer nie wiem jak się opędzisz...
Jaca dzięki za radę zobaczę, ale to nie zmienia faktu że chcę sprzedać sprzęta, poprostu nowy właściciel będzie miał tanią naprawę :), Hermes spoko najwyżej licytację zrobię hahaha :)
Moją cenę znasz, podałem ci ją na IC, ale coś nuciłeś pod nosem to może nie pamiętasz...
To lepiej jej oficjalnie nie podawaj :)
Hermes nie szalej tak dalej nie odebrałeś zamówionej CRF ode mnie.
Hermes nie szalej tak dalej nie odebrałeś zamówionej CRF ode mnie.
Zmieniłeś cenę kilka razy od ustalonej wcześniej i to w górę... co zaowocowało taką a nie inną decyzją z mojej storny. Jeśli chcesz aby Grube Moto i Bramson Recing nie stracił dobrej reputacji w moich oczacz to adres znasz...
Po weekendzie sprawa może być nieaktualna więc drogi Hermesie butla w dłoń i zapraszam na grilla połączonego z zakupami ;)
Czy w życiu wszystko zawsze musi się kręcić w okół dup i kasy :P
Odbiegając od tematu - Hermes, DRZta mocno Ci blokuje rozwinięcie skrzydeł -> pora przytulić jakąś CRFkę :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » HONDA CRF 450 2008r
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 81 zapytań