Temat: Koszulki forumowe itp
Jakub prośba o stworzenie wątku i podpięcie go, wrzucenie postów z tematu "Rożne ciekawe fotki i filmiki SM"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Koszulki forumowe itp
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakub prośba o stworzenie wątku i podpięcie go, wrzucenie postów z tematu "Rożne ciekawe fotki i filmiki SM"
no to idac za ciosem ... zrobilem kilka sztuk osobiscie sam domowym sposobem na specjalnym papierze... ale wyszlo slabo dlatego dzisiaj zrobilem w specjalnym miejscu pierwsza sztuke profi !
Można by ogarnąć ten temat i porobić takie nadruki na damskich S-kach M-kach w jakiejś firmie która zajmuje się reklamą, wcześniej mówiłem że mam sprawdzoną firmę, ale obecnie nie znalazłbym czasu żeby się tym zająć- przed Gostyniem na pewno nie.
qq3 Jeśli możesz to wyślij mi te pliki graficzne na maila- bartfmx03@wp.pl
Te brudne plamy to w wyniku procesu nadruku czy jak?
Ogólnie wygląda ok. Dawaj na klatę pokaż jak wygląda efekt końcowy!
te brudne plamy to ostatnie 10 sek poprawek i błąd czlowieka od prasy.... dzieki temu zagraniu musialem czekac na kolejna koszulke :) To jest damska S-ka wiec nie bede probowal sie w to wkladac.
Generalnie te koszulki sa nastawione na damski target .... chyba ,ze ktos woli inaczej :)
Tam gdzie robilem mysle, ze przy wiekszych ilosciach moznaby zrobic znizki - juz wstepnie rozmawialem z goscmi co to prowadza.
Bart03: tutaj jest [url]http://smagaarts.com/SmagaArts/start_files/qshirt_SM.pdf[/url]
Kurde, to ja chce podmienic napisy na "your daddy" "my daddy" :)
Wersję z chłopakiem też wezmę :)
Jakie koszty przy większym zamówieniu?
ja też bym chciał "your daddy" "my daddy" damską dziecięcą rozmiar 110-120
w sumie to i swoja kobiete ubał bym w taki t-shirt ;p
w sumie to i swoja kobiete ubał bym w taki t-shirt ;p
też się pisze na taką wersję koszulki, no i w wykonaniu męskim :)
bart248 napisał/a:w sumie to i swoja kobiete ubał bym w taki t-shirt ;p
A nie lepiej zrobić taką koszulkę dla nas z podpisem TY JA ??
Ja bym sie pisał na taką czarną z białym nadrukiem :D
Jaki to koszt tego??
maciejwra napisał/a:bart248 napisał/a:w sumie to i swoja kobiete ubał bym w taki t-shirt ;p
A nie lepiej zrobić taką koszulkę dla nas z podpisem TY JA ??
Ja bym sie pisał na taką czarną z białym nadrukiem :D
Jaki to koszt tego??
Ja
TY JA tez taką wezmę:)
Właśnie jakie koszt???
Kurcze, miałem pomóc qq3 w realizacji koszulek, ale pochłonął mnie inny projekt... Mam nadzieję że nie długo się z tym uporam i będę mógł się pochwalić efektami.
Brawo dla qq3 za determinacje
Pozdro
na "Ja ty" tez sie łape tylko niech cena bedzie jak za koszulke i napis , a nie jak za koszule D&G.
No i jakis mały napis na plecach supermoto.pl czy najlepsze moto to supermoto cos w tym stylu :P
Ja też
Dowiem się w tym tygodniu ile by to nas wyszło kasy, i po Gostyniu będziemy się ewentualnie organizować.
A może jeszcze coś w stylu ''PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICĘ''
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Koszulki forumowe itp
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 78 zapytań