Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Pogoda na bemowie taka że nawet jeb..ć korbą się odechciewa... Zaczęło lać tutaj ok 17 więc ewidentnie to był deszcz antytreńkowy...
hmmmm...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pogoda na bemowie taka że nawet jeb..ć korbą się odechciewa... Zaczęło lać tutaj ok 17 więc ewidentnie to był deszcz antytreńkowy...
kur... Włosi to robią dobre pizze i skutery, nie motocykle. Apka po 15km w deszczu, postanowiła sobie przestać pracować na jeden gar... dopiero od 4 tyś w górę drugi się załączał. Generalnie 10km tragicznej jazdy, hamowania tylnym heblem, przygazówek - jak na MZtce, tylko, że dużo trudniej...
Na placu byłem, zastałem tylko deszcz.
Jak jutro nie ogarnę tego, żeby chodził na dwa gary, to nici z wyjazdu do Bydgoszczy ;/
Trza kupic TM'a :) apka lata tylko w jednym teamie w ME i tez maja co chwile problemy.
kur... Włosi to robią dobre pizze i skutery, nie motocykle. Apka po 15km w deszczu, postanowiła sobie przestać pracować na jeden gar... dopiero od 4 tyś w górę drugi się załączał. Generalnie 10km tragicznej jazdy, hamowania tylnym heblem, przygazówek - jak na MZtce, tylko, że dużo trudniej...
Na placu byłem, zastałem tylko deszcz.
Jak jutro nie ogarnę tego, żeby chodził na dwa gary, to nici z wyjazdu do Bydgoszczy ;/
Kable wysokiego napięcia zapewne mają przebicie, jak wyschnie będzie jak ręką odjął. Najlepiej jak już będzie git postaw moto w ciemnym pomieszczeniu weź spryskiwacz do szyb i ''psiukaj'' po kablach zobaczysz czy będzie dyskoteka.
Nie no, domyślam się, że to jakaś pierdoła. Moto w końcu nie jest nowe - ma mały przebieg, ale przewody zapłonowe w ciągu tych 6-7 lat mogły sparcieć i stąd problem.
Jutro się wyjaśni.
Jak było dzisiaj ? :-)
ja jeszcze w pracy gniję :(
generalnie doskonale, tylko szybko robi się ciemno....
na torze rządził 4 letni syn Crazy-ego !! :)
a na koniec była akcja gdzie są kluczyki od DRezyny...zakończona sukcesem
dobrze, że były w ortezie a nie w dupie jak podejrzewaliśmy :)
ooo to szkoda że nie wiedziałem że dzisiaj rodzinna impreza.... moto w warsztacie ale dzieci w domu :)
popatrzyłem 5minut zza płotu od strony targów Inter Cars, kurwica mnie wzięła i wróciłem do pracy...
Bedzie komu jeździć jutro?
Przybywamy z delegacją do stolycy, fajnie byłoby polatać.
Kilka osób ma na pewno :)
Z tego co wiem, będzie trening. Od 18 jakoś. Trening będzie na tej samej części co stolyca trenuje. Czyli nie na czesci gdzie bedzie impreza.
Ale o co chodzi - jutro jakaś impreza ma byc gdzieś coś jakoś ????
Jutro jest dodatkowy trening, bo pojawia się ekipa, co będzie jeździć na imprezie inter cars.
Bedzie komu jeździć jutro?
Przybywamy z delegacją do stolycy, fajnie byłoby polatać.
Jutro jest dodatkowy trening, bo pojawia się ekipa, co będzie jeździć na imprezie inter cars.
No właśnie pojawi się u nas gościnnie mocna grupa z MP i PP i będą się przyzwycajać do nawierzchni Bemo co by zrobić piękny pokaz na IC.
Ja będę, Crezy od 16 z minutami będę na miejscu i od tej godziny można będzie trenować.
Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 53 zapytań