Odp: Pokaż swój pojazd
Moja TE450 w koncu na małych kołach :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja TE450 w koncu na małych kołach :D
też się załapałem :)
Wojtkuuu - ładne koła ;),
P.S. Pozycja na moto do poprawy
Dzieki za koła :)
Wszystko do poprawy, na małych kołach od tygodnia, a na torze pierwszy raz w życiu ;)
Wszystko do poprawy, na małych kołach od tygodnia, a na torze pierwszy raz w życiu ;)
Jak na pierwszy raz było spoko, też jestem zadowolony, parę rzeczy bym zmienił jak np. oponki;) A o pozycji to nie mówię nawet, siedzę jak robocop, co widać na zdjęciu wyżej :P Z drugiej strony nie było nikogo, żeby pokazał prawidłową postawę. Wojtkuuu musimy się wybrać na jakieś zgrupowanie. A żeby nie było offtopa to jest i zdjęcie. Kolejne ciężkie próby gumowania. Średnio to wychodzi.
[url=http://s1056.photobucket.com/user/Dariusz_Ruszel/media/10592371_711913515511667_1721051090_n_zpsf6b75555.jpg.html][/url]
Rusel - wojtku wpadnijcie do Torunia 20-21
Wasik mocno nas motywował do wyjazdu na Toruń, ale wczoraj popsuł nogę w Lublinie, raczej ma pozamiatane do końca tego roku :/ Zabrakło motywatora, a faktycznie to brakuje przede wszystkim czasu na tak daleki dla nas wyjazd :P
też się załapałem :)
ładny xtek co to za koła ? bo widze jakieś ładne :)
chyba BEHRa bo podobne do moich
piasty org xt napewno :)
paweuo napisał/a:też się załapałem :)
ładny xtek co to za koła ? bo widze jakieś ładne :)
Obręcze Sanremo 4,25 i 3,50 zaplecione na oryginalnych piastach XT-ka
Felgi w spadku po użytkowniku Kula, który teraz śmiga XR 400 :)
aa bo myślałem że to moje :) też takie kiedyś sprzedałem :)
Delikatne mody na plus :) i leci do żyda jak coś :))
[url=http://s1144.photobucket.com/user/MrMacior/media/suczka_zps268ef92a.jpg.html][/url]
Ponoć nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ale ja to zrobiłem z bananem na ryju :D
Ogólnie całkiem zadbana sztuka jak na '02 rok przez zimę mam zamiar zrobić z niej ''pełnowartościowe'' SM :D
PS sory za jakosc zdjecia
Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 55 zapytań