Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Już raz pisaliśmy Deklarację członkowską składamy w sekretariacie AP na ul. Pańskiej 85 (pok. 1 - I piętro).
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już raz pisaliśmy Deklarację członkowską składamy w sekretariacie AP na ul. Pańskiej 85 (pok. 1 - I piętro).
ok sorki za zamieszanie, dzisiaj tam podjadę :-)
Może uda mi się jutro podjechać do Was , popatrzę jak ganiacie.
Pogoda dziś się zapowiada akurat. Także ja będę jako obserwator/operator heh ;)
Akurat dzisiaj muszę się paskudnie czuć. Mam nadzieję, że mi przejdzie do wieczora.
Tak czy inaczej zamelduję się o 17:45
Leci ktoś z Mokotowa (Żwirki i Wigury) ?
PONIŻEJ DLA PRZYPOMNIENIA i zaznaczam trening 18;00 - spóznialskich nie wpuszczamy na trening!!!
Dobra Panowie i Panie, jako że na ostatnim treningu odwiedziły nas władze AP...piszę co następuje.
Wjazd trening przez bramę od Powstańców Śląskich na hasło supermoto wyjazd tą samą drogą
Pojazdy Bus, przyczepki można zostawić za tzw tytanikiem
Po czym udajemy się trasą z mapki do punktu zbornegoPrzez teren od bramy do punktu zbornego poruszamy się spokojnie i ostrożnie.
Na placu zachowujemy porządek i nie korzystamy ze starej furtki ma być ona zamknięta
zawsze posiadamy ze sobą aktualną legitymacje.P.S. Jak nie będzie padać i będzie sucho treńk jest.
Czy mam wziąć kamizelkę? I czy w ogóle będę mógł kręcić? Zapomniałem zapytać
Czy mam wziąć kamizelkę? I czy w ogóle będę mógł kręcić? Zapomniałem zapytać
2x tak
PONIŻEJ DLA PRZYPOMNIENIA i zaznaczam trening 18;00 - spóznialskich nie wpuszczamy na trening!!!
Nivy proszę nie spóźnij sie na trenink bo z fajnego filmu nic nie będzie ;)
Dzięki Panowie za trening, bardzo mi się podobało, choć duuuuuuużo mi jeszcze brakuje, do waszego poziomu :)
Przyznawać się kto był, bo nie wszystkich jeszcze kojarzę z twarzy i moto :P
W sobotę koło 12:00 planuję wpaść na tor z łopatą i zrobić porządek na sekcji off. Jak ktoś chce się przyłączyć to zapraszam ;-)
No i dawać te filmiki - wydawało mi się, że jeszcze 2mm i będę szorował kierownicą po ziemi, a pewnie było jeszcze 1.5 m :P - dlatego chętnie obejrzę, żeby wiedzieć jak bardzo mogę się jeszcze składać :-)
No bardzo fajnie sobie ganiacie ;)
Ja też dziękuje, fajowo było, będę częściej...
Juz wiem czemu olej gubię...
...bo nie padał deszcz;)
Szlak mnie trafi z tą mandaryną kiedyś.
A ja to ten, co nie miał 17-stki i dlatego Levis nie odkręcił lusterka, żeby je zaraz połamać; )
surówka, kilka ciekawych momentów, reszta nuudaaa ;)
[url]http://youtu.be/CxCNNmoTLqw[/url]
Juz wiem czemu olej gubię...
...bo nie padał deszcz;)
Szlak mnie trafi z tą mandaryną kiedyś.A ja to ten, co nie miał 17-stki i dlatego Levis nie odkręcił lusterka, żeby je zaraz połamać; )
a co tam masz nie tak ze swoim KTMem :-) AA no i masz jakiegoś dziwnego avatara :P w ogóle nie pasuje ;D
a kluczem się nie przejmuj - to tylko lusterko :P
Jest i mój upadek na filmiku - 15:15 - chyba tylko ja potrafię wywalić się na śledzia :P
No i niestety moje tempo na kamerce wszystko mówi - po prostu jak żółw :/
Mam nadzieję, że jak trochę wyrównam teren, to się przełamię, żeby jechać te kilka km/h szybciej :-)
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 58 zapytań