Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Dzięki.
Tak jest też zrzuta po 50zł i czasami trzeba wpaść z sprzętem budowlanym ;)
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 200 201 202 203 204 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki.
Tak jest też zrzuta po 50zł i czasami trzeba wpaść z sprzętem budowlanym ;)
mam łopatę i chętnie się dorzucę :P
Dobra Panowie i Panie, jako że na ostatnim treningu odwiedziły nas władze AP...piszę co następuje.
Wjazd trening przez bramę od Powstańców Śląskich na hasło supermoto wyjazd tą samą drogą
Pojazdy Bus, przyczepki można zostawić za tzw tytanikiem
Po czym udajemy się trasą z mapki do punktu zbornego
Przez teren od bramy do punktu zbornego poruszamy się spokojnie i ostrożnie.
Na placu zachowujemy porządek i nie korzystamy ze starej furtki ma być ona zamknięta
zawsze posiadamy ze sobą aktualną legitymacje.
P.S. Jak nie będzie padać i będzie sucho treńk jest.
Take małe pytanko - a jak z godzinami, od której do której mniej więcej ?
I jak dzisiaj nie będę miał jeszcze legitymacji, to mam powiedzieć, że to mój pierwszy trening, chciałem zobaczyć jak jest i zdobyć 2 podpisy rekomendacji na karcie zgłoszeniowej ?
Treńk zaczyna się od rozłożenia opon i rozgrzewki o 18. Chyba, że ktoś się przypadkiem spóźni to o 18,30 ;)
hmm, to ja się dzisiaj prawdopodobnie nieco spóźnię, ale nie dlatego, że nie chce mi się nosić opon, tylko dlatego, że muszę jeszcze zamontować stelaż tablicy rej., lampę, podświetlenie, kierunki i podpiąć elektrykę :P
a ja wymienić dętkę ;)
taka mała uwaga - na pierwszy trening i pozostałe trzeba przyjechać punktualnie albo przed czasem - nikt nie będzie ci tłumaczył potem jakie są zasady i zapraszał cię na kółeczko żeby zobaczyć co potrafisz i czy pozycja jest ok itd. a inni będą czekać bo nie zorbiłeś wszystkiego wcześniej...
Trzeba przygotować plac, rozgrzać się i opony o 18:30 to będzie już latane po całości - więc będzie można tylko popatrzeć.
Pozdrawiam niezwykle ciepło i serdecznie ;)
hermes
No dobra, zobaczę jak wyjdę z czasem. Najwyżej wrzucę apkę na przyczepkę, żeby nie robić na wariata :-)
potrzebna jest zużyta opona motocyklowa, czy jest na miejscu wystarcząjąco ?
Dzięki wszystkim za trening.
Dzisiaj bardzo zachowawczo i oglądałem się za siebie :-)
Na następnym nie będzie już tak lajtowo :-)
Hermes, thx za wskazówki. Jak możesz to podeślij mi namiar na lekarza.
Co do samej jazdy, to prawdę mówiąc spodziewałem się większych uślizgów tylnego koła po wyjeżdżaniu z sekcji off. Pewnie odkręcałem za mało gaz.
Tak czy inaczej, ogarniam legitymację i widzimy się w środę (lub wcześniej na jakimś miejskim terrorze).
W sobotę u Franza :)
Tak na marginesie robi się szybciej ciemno i jak będziecie przybywać o] godzinie 18;30-45 to h*j polatacie!
A teraz prośba Panowie Bemowscy zapiedalacze o wsparcie w najbliższą sobotę wszystko w poniższym temacie
[url]http://forum.supermoto.pl/post220800.html#p220800[/url]
P.S. Obecność obowiązkowa
Jo. Na tą chwilę pogodynka na środę zapowiada brak opadów. I tak sobie pomyślałem że może to być jedną z ostatnich okazji kiedy będę miał wolną środę. Czy w związku z tym mogłoby przyjechać jak najwięcej osób na trening, bardzo bym chciał to nagrać a potem złożyć z tego klip. Ostatnio cierpię na brak zajęcia :)
Oczywiście jak jadę na urlop to będzie film :(
ja będę ! Podpowiedzcie tylko gdzie mam jechać z tym zgłoszeniem do klubu, żebym był już oficjalnym członkiem ? Kartkę z 2 podpisami już mam.
50 zeta na utrzymanie toru również dorzuciłem :-) Teraz pozostaje tylko nie oglądać się za siebie - z góry sorki za spowalnianie tempa :P
Strony Poprzednia 1 … 200 201 202 203 204 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 50 zapytań