Odp: SM Terror - Podkarpacie
no bo taka jest prawda, że na Biłgoraju większość sportów to pionki, przyjadą litrami i objeżdżasz to jak chcesz : P, a z SM czy torówkami można już fajnie rywalizować ; )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no bo taka jest prawda, że na Biłgoraju większość sportów to pionki, przyjadą litrami i objeżdżasz to jak chcesz : P, a z SM czy torówkami można już fajnie rywalizować ; )
Jutro albo pojutrze może ktoś na Biłgoraj? Wpadlibyśmy z Zamościa pojeździć cos
zaczyna sie robić niezła ekipa postaram sie być ! nie mówiłem o sportach tylko o sm sporty to faktycznie pionki :D
My jedziemy w środę na 6-7 sprzętów ; )
sroda 13 od godziny ? postaram sie wpasc nawet na kilka kółek :)
bo chodz mam tak blisko taki tor malo na nim jestem w tym roku 10 kołek i tyle wiec moge troche kaleczyć rzemiosło :D
Co do godziny jeszcze nie wiem, postaramy sie wyjechac kolo 8, ale znajac zycie trochę sie przeciagnie
Siemanko
Jutro ktoś będzie? Ja wbije zobaczyć jak to wygląda. Na kilka kółek trzeba coś płacić?
O której można się kogoś spodziewać?
Myślę że będzie trochę osób jeśli pogoda dopisze, przeważnie już ktoś jest od 9-10. Wjazd na tor kosztuje 50zł a co do wjazdu na kilka kółek to nie wiem ; )
To ja jutro tam się powinienem pojawić. Daj ktoś nr na Pw to zadzwonię.
Nie dogadaliśmy się : ), pisząc, że będzie trochę osób miałem na myśli ludzi na plastikach, bo praktycznie co weekend ktoś tam lata jeśli jest wolny tor, od nas nie będzie nikogo
jak jedziecie pierwszy raz i jestescie na tygodniu to gadajcie z gosciem ze juz tu jezdizliscie i zawsze bylo po 20zl bez pisania kwita. wezmie tyle od maszyny i mozna do oporu dawac
Dzięki za info. Były dwa plastiki 2 gokarty i 4 Ukraińców zjechało. Ja tylko wszedłem zobaczyć co jest gość nie dał zrobić kółka. Za tydzień wbijemy tam w 3-6 sm.
Do zoba
nie dam rady w środe ni ch***a :/ PszczelaRz AGH bedziecie w niedziele ?
Trochę lipa bo środa pono ma być deszczowa
Będziemy jakoś na weekendzie piątek - niedziela. Napisze wam w czwartek wieczorem kiedy będziemy ;)
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 60 zapytań