Temat: Szukam mechanika z Łomianek lub oklolic
Hejka,
Szukam osoby która wyremontuje silnik do CRF 450R z Łomianek lub okolic.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szukam mechanika z Łomianek lub oklolic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka,
Szukam osoby która wyremontuje silnik do CRF 450R z Łomianek lub okolic.
Może [url]http://www.bros-racing.pl/o-nas.php[/url]
Dzięki :)
lub wyślij silnik do Majstra :-)
Silnik mam zdemontowany :) słuchaj a nie wiesz czy są drodzy? ci z Marek? bo nie ukrywam że cienko z kasą.
Zadzwoń do chłopaków i się zapytaj :)
Ja tam serwisuje sprzęcik i jestem zadowolony.
Niechętnie robią Hondy, ale jak już coś robią to w pełni profesjonalnie. Kiedyś za kpl. remont silnika YZ250F płaciłem w okolicy 600-800 PLN za robotę.
To nie wiele :) dobrze zadzwonię na pewno do chłopaków tylko uzbieram troszkę kasy bo na pewno uszczelka pod głowicą, zawory no i że chyba jeszcze coś.
uszczelkę pod głowicą i zawory, to ci zrobi każdy rozsądny serwis np motojama.
Tyle możesz zrobić sam mając pięć kluczy na krzyż w garażu. Poza tym to nie samochód, tu się z czasem nie wymienia uszczelki pod głowicą tylko cały top-end z tłokiem włącznie ;)
Jak chcesz robić sam to polecam zrzucić głowicę i oddać głowicę, cylinder i tłok na pomiary, ewentualną robotę do autoszlifu Olszewski.
Droga to zabawa? Bo nie ukrywam że cienko z kasą :( wydałem na ubrania i motor więc zostało tylko 1000 zł.
A tak podejrzewam że walnęła mi uszczelka bo jak nie miałem chłodzenia silnika to motor dziwnie chodził, rozebrałem i zobaczyłem że w skrzyni była woda. A to wszystko przez to że za mocno dokręciłem wirnik od wałka pompy, za ciasno chodziło i wałek się uwalił.
To zadzwoń do nich i się zapytaj ile biorą za ekspertyzę i wycenę naprawy.
Jak będzie za droga naprawa to albo podziękujesz albo im zostawisz i będziesz zbierał kasę.
Dzwoniłem i powiem że spoko cena :) 300 zł za dokładne sprawdzenie całego silnika:) super a już myślałem że jakieś 700 będzie
ok czekam na wypłatę i lecę , abym się tylko nie przewrócił jak mi powiedzą że do wymiany to i tamto i to itd itd itd ..
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Szukam mechanika z Łomianek lub oklolic
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań