Odp: trening radom 19.04.2010
Żeby nie płacić trzeba być w sekcji SM.
Z tego co wiem to za darmo ma 4 osoby.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Żeby nie płacić trzeba być w sekcji SM.
Z tego co wiem to za darmo ma 4 osoby.
Może po prostu dlatego że mam opłaconą składkę jakoś od stycznia a w sekcji jestem trzeci sezon. Jak się nie płaci składek to się nie ma ;)
Ha, pewnie ty masz i rację :) Dobrze, że Pani Agnieszka tam jest i powiedziała, że wyjaśni czemu mnie nie ma na tej liście. Mam nadzieję się na niej znaleźć do poniedziałku :)
No a składke opłacić trzeba... kurde badania muszę też zrobić :)
ps: Materka - za darmo mają tylko 2 osoby - informacja sprzed 5 minut z pierwszej ręki - Remik i Szwinia mają za darmo, bo tylko oni:
a) opłacili składkę
b) zadeklarowali starty w tym roku
ps: Materka - za darmo mają tylko 2 osoby - informacja sprzed 5 minut z pierwszej ręki - Remik i Szwinia mają za darmo, bo tylko oni:
a) opłacili składkę
b) zadeklarowali starty w tym roku
Niestety/na szczescie nie jest to prawda.
W kiepskim kierunku zmierza AK Radom...
ja ostatnio nie płaciłem :)
muszę tylko zadeklarować starty i po krzyku
Niestety/na szczescie nie jest to prawda.
W kiepskim kierunku zmierza AK Radom...
Jeśli to co napisałem nie jest prawdą, to co jest? I na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Ja rozmawiałem dziś z Panią Agnieszką, która razem z Królem Kartingowym opracowywała tę listę i dowiedziałem się, że zmieniła się ona(lista) w stosunku do tego co jeszcze nie dawno było (czytaj tydzień temu) i że teraz są na niej(na liście) tylko 2 osoby.
Chciałbym się mylić ...
pozdr,
Nie jest prawdą bowiem:
- zglosilem starty w MP
- zaplacilem skladke
a nie ma mnie wsrod tych dwoch osob.
Temat juz wyjasiony, dzieki waszym postom, ale taka gra AK jest slaba i dobitnie pokazuje, gdzie maja SM.
razem z Królem Kartingowym
pozdr,
to nie jest Król tylko Car
Prawda jest taka, że nie widzę powodu dla którego ktoś miałby nie deklarować startów, skoro tak na prawdę idą za tym wyłącznie korzyści. Deklarujesz - jeździsz na treningu za free, nie deklarujesz - nie jeździsz, oszukałeś że będziesz startował - jeździsz za free i nic Ci nie zrobią gdybyś przypadkiem jednak nie startował w zawodach...
Chyba wreszcie pora się ogarnąć i skumać, że żyjemy w kraju gdzie wszyscą robią się wzajemnie w ch... (niektórzy już mogą przejść w tym na zawodostwo) i przestać mieć skrupuły.
Szwinia nie mierz wszystkich swoja miarą ;)
I tak decyzja o tym kto bedzie jezdzil i kiedy zalezy tylko od Cara, bo on jedynie jest wladny i on potrafi zmienic prawde w gownoPrawde
Ja również opłaciłem składkę na 2010 ( a raczej zrobił to za mnie przy okazji Szwinia sękju..) Startów nie deklarowałem...
Ja również opłaciłem składkę na 2010 ( a raczej zrobił to za mnie przy okazji Szwinia sękju..) Startów nie deklarowałem...
Ale Ty jesteś w AKR pierwszy sezon więc nie masz jeszcze treningów za free. To trochę inasza inszość.
Co do "przy okazji" - ju łelkam ;)
ale mam chyba 1/2 ceny ? bo inaczej to poproszę o zwrot...
Ja myślę, że jak chcemy jeździć w Radomiu to nie ma co psioczyć tylko trzeba jeździć jak i kiedy się da - jak najwięcej. Może to i upierdliwe i denerwujące, ale poza treningami w Wawie (a właśnie, co z nimi?) nie mamy za bardzo alternatywy.
Więc nie dawajmy im pretekstu, żeby nas całkiem odciąć.
ps: szwinia, pisze się "jor łelkam"
ps: szwinia, pisze się "jor łelkam"
Sori, miałem nejtiw spikera z bliskiego wschodu stąd te naleciałości.
ale mam chyba 1/2 ceny ? bo inaczej to poproszę o zwrot...
Tak było w zeszłym roku, ale jak jest teraz nie wiem. Dzwoń, pytaj.
a może jedzie ktoś z Lublina?? chętnie bym się zabrał
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 77 zapytań