Odp: Wynajęcie całego toru bydgoszcz
+nasza trójka ;)
www.bezciśnienia.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
+nasza trójka ;)
Ja tez sie pisze ale czekam czy jak poskladam moto bedzie wszystko ok z nim.
Hej,
Mam informację od kolegi, który cały temat załatwił. Nie ma dzisiaj dostępu do komputera ale prosił żebym wstawił info.
Prośba o przelanie 50 zł od osoby za piątkowe treningi na konto celem rezerwacji. Reszta kwoty będzie rozliczana na miejscu w zależności od liczby osób.
Dane do przelewu:
Wiktor Tabaczyński
Stare Miasto 45
88-100 Inowrocław
76 1020 1505 0000 0302 0138 4759
W tytule proszę wpisać trening Bydgoszcz i dane osobowe
Pozdrawiam i do zobaczenia
Poszło 100zł za mnie i Krystiana.
Od 11-17 bedzie ok. Wychodzi to 900netto. Faktury chyba nikt nie bedzie potrzebowal wiec do zaplaty na reke bedzie 900/10 = 90zl osoba
To z PZM też można "bez fakturki taniej :D"
poszła kasa,
jak ktoś ma jakiegoś ładnego miękkiego przoda na 16,5 to może zabierać ,sprobujemy się dogadać ;-)
Dostęp do kompa juz jest :)
Pan z PZM powiedział że do 15 zawodników cena wynosi 150 zł a powyżej 180 zł za godzine.
Myśle że liczbe przekroczymy ale i tak dużo nie wyjdzie :) Napewno taniej niż jak każdy by miał wjazd indywidualny :)
Podpięcie sie do prądu kosztuje 10 zł od osoby (nie wiem co to obejmuje, czy tylko jedno gniazdko czy wiecej)
Płacimy od 11 do 17 wiec o 11 można dopiero wjechać i zacząć sie rozpakowywać :) Myśle że na żywo nie będzie taki zaborczy jak przez telefon :)
Prosze o wpłacanie kasy, jak narazie wpłynęły pieniądze od mally-ego, od franza pewnie będą jutro, za resztą czekam :)
Pozdrawiam
Wiktor
maniek-rr312 napisał/a:Od 11-17 bedzie ok. Wychodzi to 900netto. Faktury chyba nikt nie bedzie potrzebowal wiec do zaplaty na reke bedzie 900/10 = 90zl osoba
To z PZM też można "bez fakturki taniej :D"
Dostęp do kompa juz jest :)
Pan z PZM powiedział że do 15 zawodników cena wynosi 150 zł a powyżej 180 zł za godzine.
Myśle że liczbe przekroczymy ale i tak dużo nie wyjdzie :) Napewno taniej niż jak każdy by miał wjazd indywidualny :)
Podpięcie sie do prądu kosztuje 10 zł od osoby (nie wiem co to obejmuje, czy tylko jedno gniazdko czy wiecej)
Płacimy od 11 do 17 wiec o 11 można dopiero wjechać i zacząć sie rozpakowywać :) Myśle że na żywo nie będzie taki zaborczy jak przez telefon :)
Prosze o wpłacanie kasy, jak narazie wpłynęły pieniądze od mally-ego, od franza pewnie będą jutro, za resztą czekam :)
Pozdrawiam
Wiktor
W końcu biorą za cały tor 900zł czy od osoby 150/180zł ???
1 Kusloncu ----------
2 Franz wpłata
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
6 Mały Wpłata
7 Krystian wpłata
8.Perpetum wpłata
9.ADK wpłata
10. Żuralski Jedrzej wpłata
11 Magic
12 Maney
13 Rzęch
na reszte wpłat czekam :)
Ode mnie poszło dzisiaj.
Ja tez dzisiaj poslalem 100
A mnie na liscie nie ma a juz zaplacilem Damian Krupa jak cos
W końcu biorą za cały tor 900zł czy od osoby 150/180zł ???
godziny * 150 do 15 moto
godziny* 180 powyżej 15 moto
MA ktoś poratowac transportem motocykla i osoby z Poznania?:)
Pisz do mańka co do transportu :)
A cennik tak jak pisze mally, raczej spodziewajcie sie 180 za godzine bo wiem że przyjedzie kilka osób których nie ma na liście :)
1 Kusloncu ----------
2 Franz wpłata
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
6 Mały Wpłata
7 Krystian wpłata
8.Perpetum wpłata
9.ADK wpłata
10. Żuralski Jedrzej wpłata
11 Magic
12 Maney