Odp: Tor Radom
Ktoś może na niedziele 3.08 ?
chętnie, ale jak będzie zapowiadane 34* to będzie niezły wpierdol
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś może na niedziele 3.08 ?
chętnie, ale jak będzie zapowiadane 34* to będzie niezły wpierdol
.
bylem dzis. na popoludniu 4 moto i dzieki temu 38.04 w lewa strone a w prawa 38,48 :)
Mam takie pytanko - do jakiej mniej więcej prędkości rozpędzają się SMy na najdłuższej prostej w Radomiu ? :-) Mówię, o sprawnie jeżdżących amatorach :-)
ja sie boje spojrzec na licznik :P
Ja mam tak 105-110, coś koło tego. Ale ja mam gorszy czas :)
a tam od razu gorszy,
wolniejszy troszke ;)
Będziemy w 2 moto od rana w niedziele. Jutro będę miał info czy pojadą jeszcze z nami dodatkowe dwa moto.
PS. kilka moto z Tarnowa będzie też.
Będziemy w 2 moto od rana w niedziele. Jutro będę miał info czy pojadą jeszcze z nami dodatkowe dwa moto.
PS. kilka moto z Tarnowa będzie też.
Prawdopodobnie 2-4 amatorow dolaczy wiec liczymy na porady teamu :-)
Ja też się zastanawiam czy podjechać. Mój "wprowadzający" nie może więc nie wiem czy to ma jakiś sens:D
Ja też się zastanawiam czy podjechać. Mój "wprowadzający" nie może więc nie wiem czy to ma jakiś sens:D
sens jest bez sensu jest zostać w domu ;-)
ktm36213621 napisał/a:Będziemy w 2 moto od rana w niedziele. Jutro będę miał info czy pojadą jeszcze z nami dodatkowe dwa moto.
PS. kilka moto z Tarnowa będzie też.Prawdopodobnie 2-4 amatorow dolaczy wiec liczymy na porady teamu :-)
Masz jeszcze wolne miejsce?
ktm36213621 napisał/a:Będziemy w 2 moto od rana w niedziele. Jutro będę miał info czy pojadą jeszcze z nami dodatkowe dwa moto.
PS. kilka moto z Tarnowa będzie też.Prawdopodobnie 2-4 amatorow dolaczy wiec liczymy na porady teamu :-)
Ok.
ijoss napisał/a:Ja też się zastanawiam czy podjechać. Mój "wprowadzający" nie może więc nie wiem czy to ma jakiś sens:D
sens jest bez sensu jest zostać w domu ;-)
Ok ok. Postaram się dojechać:D
Możliwe że i Ja się zjawie jak tylko przyczepkę uda się załatwić.
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 81 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań