Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Tak samochodem. Coś miałem przeczucie żeby troche wyhamować wcześniej. Łącznie dzisiaj 700 pln mandat + badanie techniczne :) Już nie chce bić rekordów :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 239 240 241 242 243 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak samochodem. Coś miałem przeczucie żeby troche wyhamować wcześniej. Łącznie dzisiaj 700 pln mandat + badanie techniczne :) Już nie chce bić rekordów :D
Ty to umiesz sie bawić xD
Jeszcze jedno pytanie w temacie kół SM :) Koła od jakieś 50 lub 125 nadadzą się do zabawy do EXC ?:) chodzi mi czy nie pognę ich jak papier :) bo niby DT latałem na SM po schodach i dały radę bez problemu ale wola spytać :) bo troszkę hajs się nei zgadza i musiałbym łyknąć tańsze koła do końca sezonu a dopiero na przyszły coś lepszego sprawić :)
Jeszcze jedno pytanie w temacie kół SM :) Koła od jakieś 50 lub 125 nadadzą się do zabawy do EXC ?:) chodzi mi czy nie pognę ich jak papier :) bo niby DT latałem na SM po schodach i dały radę bez problemu ale wola spytać :) bo troszkę hajs się nei zgadza i musiałbym łyknąć tańsze koła do końca sezonu a dopiero na przyszły coś lepszego sprawić :)
To tak jakbyś założył koła od bryczki do mocnego GTI - odpuść sobie takie kombinacje
ale to ma być do exc 125 ?
ok,ok rozumiem ;) czyli rozumiem,że nie opłaca się :)
Gazior jak chcesz przyoszczędzić to zostaja ci tylko odlewy. Na jaką oskę potrzebujesz?
Warto kupić starsze 125 z TM'a ? ok. 2001-2002r.
Wie ktoś w jakich moto były zakładane gaźniki Mikuni TMX 35 ?
Ja bym prędzej szukał keihina 36mm. Miałem go u siebie w husky i w połączeniu z portingiem i arrowem robił robotę.
A lepiej Keihina bo wszystkie części dostępne od ręki, dysze jakie zapragniesz itd.
Panocki ogarnia tu ktoś co sie mogło stać w furce, bo przy wkładaniu akusia poszedł lekki dymek z plusa i nie śmiga szyberdach, el szyby, el lusterka i klima. Po bezpiecznikach sprawdziłem i jest jeden spalony ale 5A, a on nie uciągnie tylu rzeczy.
nie doczytałem sorka
Dobra rozwiązane, ten mały bezpieczniczek odpowiadał za moduł komfortu :)
TMX już mam, w stanie nie najlepszym, więc przydałoby się kilka rzeczy kupić do niego. Muszę zobaczyć jakim kosztem go się doprowadzi do stanu używalności, może będę szukał innego. A te 36 od Keihina to w jakich sprzętach występuje?
Exc 250 chyba? :>
Strony Poprzednia 1 … 239 240 241 242 243 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 47 zapytań