Odp: Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Wystarczy licencja :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest mi bardzo przykro to pisać ale poprostu pan Studziński narobił mi mylnych nadzieji. Nie ma szans najmniejszych na teren, termin jest tylko na piątek 150 zł netto za godzine całego toru dla nas. Będzie diagnosta który będzie sprawdzał głośność i motocykle przekraczające nie będą wpuszczone, dodatkowo koniecznie trzeba mieć wykupione ubezpieczenie.
Możecie aktualizować liste bo rozumiem że w związku z zmianami część osób zrezygnuje :/
mowa o piątku 8-go sierpnia?
w jakich godzinach jazda?
Ja i kolega nadal chetni
Ja i brat też pewnie pojedziemy. Jeszcze potwierdzę.
Tak, mowa o 8 sierpnia, powiedzial że jeszcze sie dowie ale prawdopodobnie od 10 do 17 :)
To daje jakies 1300 zł, nie dało sie namówić że z terenem, mają obawy że jeśli teraz pozwolą pojezdzić to przed rundą offroad bedzie zniszczony i nie będzie zgody na zrobienie zawodów :)
Jutro dowiem sie całej reszty :) Lista na piątek 8.08
1 Kusloncu
1 Kusloncu
2 Franz
1 Kusloncu
2 Franz
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
1 Kusloncu
2 Franz
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
Z piątkiem to u mnie niepewna sprawa. Musze się dowiedzieć czy urlop wysępię. Musze też dowiedzieć się na jakim etapie jest produkcja mojej licencji skoro będzie potrzebna. Do końca tygodnia powinienem dać odp.
1 Kusloncu
2 Franz
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
6 Mały
7 Krystian
1 Kusloncu
2 Franz
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
6 Mały
7 Krystian
8.Perpetum
9.ADK
1 Kusloncu
2 Franz
3 Maniek-rr312
4 kolega Mańka
5 subek
6 Mały
7 Krystian
8.Perpetum
9.ADK
10. Żuralski Jedrzej
Niestety nie dam rady się zjawić w piątek. Brak urlopu.
Ok, mamy 10 osób, zmamawiać ten piątek? Ile godzin? Od której do której wam pasuje najbardziej? Chyba od 11 jest wolny :)
Godzina kosztuje 150 netto :)
Od 11-17 bedzie ok. Wychodzi to 900netto. Faktury chyba nikt nie bedzie potrzebowal wiec do zaplaty na reke bedzie 900/10 = 90zl osoba
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Wynajęcie całego toru bydgoszcz
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 85 zapytań