Odp: Supermoto Terror - Śląsk
kłokocim nie nadaje sie na sm. głównie piach ze żwirem. Byłem tam i leżałem nie raz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kłokocim nie nadaje sie na sm. głównie piach ze żwirem. Byłem tam i leżałem nie raz
Panowie, wielka prośba!
Potrzebowałbym kogoś z Yamahą WR 450 2004. Prawdopodobnie padł moduł w mojej i dla pewności chcę go podpiąć i do innej maszyny i sprawdzić czy jest iskra. 15 min. roboty. Stawiam piwo, zapłacę - do dogadania.
Jaca pw.
Upala ktos w niedziele Knurów i te okolice jak nie bedzie tak walilo słońce m ?
słyszał ktoś coś o torze w wodzisławiu śląskim, tor kartingowy ale wpuszczają niby na motosach i 20zł/h
Radzio jakby tka było to jo się z góry pisza na jakieś upalanko :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=gswnHAJb83A[/url] taki filmik znalazłem
Uwaga na tą je. aną dziczyzne, bo w miejscu gdzie ten maras wyskakuje na ulice jechałem kulturalnie 50, a jak już wyjechałem z tego obszaru to chciałem dzidować i z dupy wyskoczyly na otwartej przestrzeni przed koła..
Jest ktoś chętny na wypad na opuszczony szpital Stalownik w bielsku-białej a potem na opuszczony hotel MAGNUS w bystrej? Prawdopodobnie w przyszły weekend, fajnie jakby ktoś zabrał GoPro ;)
Radzio kajś ty to wyczytoł,że można na moto się wbić ?O.o bo tak szukam po ich stronie i nic nie piszeO.O
byłech oblookać ten tor. faktycznie na SM moze być fajny. niestety własciciela nie było ale podobno faktycznie mozna tam wjechac na motorze.
dostalem info od ziomka byl i polecal a jezdzi stunt psem cbrką xd jak beda planowali kolejny wypad to dam tu znac moze sie ekipa jakas zbierze a jak nie to zawsze można ponakurwiaćć terror na rejonie xd pozdro
no to czekam na info ;) bo ja bardzo chętnie :)
wybiera się ktoś na góre św. anny na zlot w niedziele?
Sobota 14 huta (jeśli pogoda nie będzie grymasić)
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 46 zapytań