Temat: trening radom 19.04.2010
Hej,
Wybiera się ktoś? Jutro chcę dryndać do Radomia i klepać tor.
pozdr,
--
LS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Wybiera się ktoś? Jutro chcę dryndać do Radomia i klepać tor.
pozdr,
--
LS
jak złoże moto to jadę od rana
ja z kolegą pewnie wpadniemy gdzieś tak od trzynastej, czternastej - pod warunkiem, że do tego czasu jego moto wyjdzie z warsztatu i zdążymy go dotrzeć, ale to pewnie w jedną, dwie noce się wyrobimy... tylko żeby wyszło z warsztatu, ehh
a w jakich godzinach są te treningi??
i czy nie można by wynająć toru w niedzielę bo widziałem że jest taka opcja w grafiku.
od 11 do ciemności. płatne 60 zł.
z tego co wiem tylko poniedziałki wjazd dla nas, poza tym pewnie i wynajmą tor kiedy indziej, tyle że trzeba byłoby zebrać najpierw ekipę. no i nie wiadomo ile to wtedy wyjdzie na łebka.
.
ja + senso jak by co to piszemy sie co niedziele:)
ja i franz też
zgadza sie, niedziela to termin idealny na który pisze sie w ciemno, z poniedziałkiem nie jest juz tak różowo bo zależy od dnia i humoru mojego szefa ;-)
wiadomo że ja też skoro się zapytałem i jeszcze pewnie kolega albo 2 by się wybrali, oczywiście wiadomo że nie w każdą niedzielę bo jak mam zjazd na studiach to nie
Ja może też się wybiorę.
byle pogoda dopisała;)
Siema wszystkim po zimowej przerwie... kurna dawno mnie nie było że hasła zapomniałem... Na trening wpadnę zrobić trochę zdjęć :D Sezon nadchodzi :D
Siema wszystkim po zimowej przerwie... kurna dawno mnie nie było że hasła zapomniałem... Na trening wpadnę zrobić trochę zdjęć :D Sezon nadchodzi :D
No fajnie, fajnie - na reszcie prasa :)
Ok, gwoli wyjaśnienia, bo już 2 osoby do mnie dzwoniły ... temat posta to "trening radom 19.04.2010", czyli ja piszę o poniedzałku :)
Nie wiem kto napisał o niedzieli, ale ja wybieram się do Radomia w poniedziałek i wtedy można tam pojeździć.
Dzwoniłem przed chwilą do Radomia i w tę niedzielę, nawet jak byście chcieli, nie da rady pojeździć, bo są kartingi.
Dowiedziałem się jeszcze jednej ciekawej rzeczy.... eh... za darmo mają tylko dwie osoby, Rutka i Winiarski... Szwinia, jak ty żeś to zrobił?
Byłem rok temu 5x wiecej razy w Radomiu od Ciebie a to mi każą płacić :)
Może po prostu dlatego że mam opłaconą składkę jakoś od stycznia a w sekcji jestem trzeci sezon. Jak się nie płaci składek to się nie ma ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 45 zapytań