76

Odp: Zlot supermoto 2014!

maniek-rr312 napisał/a:
PszczelaRz AGH napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

Pszczelarz, jeśli się poddasz i zostaniesz w domu - nie będziesz miał szansy popsucia dobrej zabawy innym ;)

Pamiętaj o tym.

Wole w 8 os polatać u siebie i nie czekać na innych pół dnia :)

Z takimi zapedami zapraszamy na tor :))

Dobrze gada.

Green

77

maniek-rr312 napisał/a:
PszczelaRz AGH napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

Pszczelarz, jeśli się poddasz i zostaniesz w domu - nie będziesz miał szansy popsucia dobrej zabawy innym ;)

Pamiętaj o tym.

Wole w 8 os polatać u siebie i nie czekać na innych pół dnia :)

Z takimi zapedami zapraszamy na tor :))

Maniek na tym drewnianym Biłgoraju będę w tym roku i może później na Radom się postaram.
Także wszystko pomału ;)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

78

Wlec do Bydgoszczy na kolejna runde 30 sierpnia

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

79

Raku, i  jak tam? jakies konkrety? miejscowka zaklepana? Czy wciaz tak troche palcem pisany ten zlot? W sumie to nawet daty tak na 100% nikt nie potwierdzil.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

80

Kto nie chce ten nie przyjeżdża, dla mnie jest to proste. Nie wiem po co dodatkowe robicie zamieszanie wokół siebie.
Nie obraź się Pszczoła, ale gleba czy kapeć może każdemu się zdarzyć z różnych powodów, nie będę nikogo oceniał z tej strony.
Byłem już na kilku zlotach SM  nad morzem, w górach, na Mazowszu...nigdy nikt na mnie nie czekał, ale to nie dla tego, że jestem super riderem. Tylko dla tego, że miałem farta, że nigdy, nigdzie noga mi się nie podwinęła. Więc życzę wszystkim tego farta i trochę więcej pokory. Bo kiedyś to na nas, może ktoś czekać i po co to się stresować. Yo!

motoslide.com

81

Ja też nie chciałem żeby to tak zabrzmiało..
Po prostu nie mam ochoty znowu jechać 600 km i potem się wkurwiać.
A tak jak mówię mogę się założyć, że połowa z was w Bieszczady by nie przyjechała.
Koniec tematu.

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

82

Ja tam mam w Sudety i Bieszczady mam taką samą odległość.
Jeśli chcesz coś zorganizować to wal PszczelaRz konkrety, miejscówka itd., zawsze można rozważyć inne opcje, ale trzeba je mieć.

XR400

83

Muszę zrezygnować. Szkoda...

84

ktoś zna jakieś konkrety bo termin się zbliża a tak na prawdę to nie za wiele wiadomo co i jak

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

85

Za chwile będziecie lecieć z tego tematu, przestańcie się branzlować tymi amatorami (hermes chaw mallyjakiśtam powodzenia w Bydgoszczy). Jest temat związany ze startami w zawodach? Jest. Czy tam ktoś molestuje was o zlocie? Nie. Więc, przestańcie robić to tutaj. Ogon ze zlotów, przeszedł do amatorów i błyszczy :D
Cieszę się, że wreszcie znaleźliście swoje miejsce na ziemi, że nie macie już koszmarów z krawężnikami, latarniami i punktami karnymi, ale nie trzeba na każdej ścianie o tym pisać :) .
Pozdrawiam przyjaciół z toru :)

Co do zlotu, w tym roku, nasi tubylcy z Sudet mają mniej czasu dla nas. Ale Pszczczelarzowa alternatywa z Bieszczadami, jest równie atrakcyjna. Termin zależy od gospodarza i od chętny. Sam chętnie rzucił bym wszystko i pozapierjedził, ale prawdopodobnie nie będę miał tej możliwości.

motoslide.com

86

Taa, sudety w tym roku raczej poległy :P Pszczelarz za to ma jakieś konkrety

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

87

moje zdanie odnośnie miejsca docelowego to opcja - Bieszczady,  ale moje zdania jest huja warte bo moto u mechanika i niewiadomo kiedy wróci ...

benzyna