Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Na razie jeszcze nie pada więc może do 21 nie zacznie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na razie jeszcze nie pada więc może do 21 nie zacznie?
Można tam do Was podjechać i pogadać, popatrzeć? Czy strefa priv-vip? Po wakacjach chce przesiąść się z R1 na SM i chętnie zasięgnę słowa i wrażeń.
Kiedy i o której trening?
Impreza otwarta ;) Tylko jak chce się jeździć to trzeba się zapisać do AKP
Treńk co środę o 18.30 chyba, że pada.
Impreza otwarta ;) Tylko jak chce się jeździć to trzeba się zapisać do AKP
Treńk co środę o 18.30 chyba, że pada.
Jak o tej godzine bedziesz przyjezdzal to zostajesz do konca i skladasz opony! trenk zaczyna sie o 18 tzeba sie rozgzac i rozlozyc opony jeszcze panie pro raider
mallly200sx napisał/a:Impreza otwarta ;) Tylko jak chce się jeździć to trzeba się zapisać do AKP
Treńk co środę o 18.30 chyba, że pada.Jak o tej godzine bedziesz przyjezdzal to zostajesz do konca i skladasz opony! trenk zaczyna sie o 18 tzeba sie rozgzac i rozlozyc opony jeszcze panie pro raider
Hermes jak zwykle trzyma ten biznes twardą ręką, nie ma miejsca na dziadostwo ;-)
hermes napisał/a:mallly200sx napisał/a:Impreza otwarta ;) Tylko jak chce się jeździć to trzeba się zapisać do AKP
Treńk co środę o 18.30 chyba, że pada.Jak o tej godzine bedziesz przyjezdzal to zostajesz do konca i skladasz opony! trenk zaczyna sie o 18 tzeba sie rozgzac i rozlozyc opony jeszcze panie pro raider
Hermes jak zwykle trzyma ten biznes twardą ręką, nie ma miejsca na dziadostwo ;-)
To dlatego jak ostatnio przyjechałem to wszyscy już jeździli :D
jak tam zakusy na trening? Na razie lało, ale może wyschnie, chociaż prognoza zapowiada dalszy ciąg burzy..
na mokotowie świeci słońce, a wcześniej ledwie parę kropel spadło
No to ZONK!!!
ZNÓW???????????!!!!!!!!??????
Kto jest odpowiedzialny za pogodę??????
Znów mam ćwiczyć na PS?
no ja na żoli widzę czarne chmury, kto potwierdza czy trenink jest czy nie ma? :)
i co ktoś był, polatał bokami ??
Na woli o 18.30 zaczęło lać, zakładam że bemowa nie ominęło.
na trening pojawilo sie dwoch najodwazniejszych supermotowcow :) i pojezdzili (sam teren ale chyba bylo fajnie)
Moja nowa broń na jutrzejszy treńk i piątkowy radom :)
dzis w radio usłyszałem ze wojsko juz trenuje na lotnisku na bemowie przed defiladą?
Plotka taka? Czy za płotem ćwiczą?
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 55 zapytań