Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
kilka kolek za radezem...
[url]http://youtu.be/ft6pOCw4Ye4[/url]
Dzięki za filmik! A Radzia hiper slajdy wczorajsze nagrałeś ?
hmmmm...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kilka kolek za radezem...
[url]http://youtu.be/ft6pOCw4Ye4[/url]
Dzięki za filmik! A Radzia hiper slajdy wczorajsze nagrałeś ?
Panowie mam takie pytanko - czy jest tam u was kawałek miejsca, gdzie można by chwilkę potrenować na crossie ? Widziałem, że macie kilka band, tylko pytanie, czy mógłbym sobie wyjeździć jakieś kółeczko od momentu gdzie kończy się teren i zaczyna asfalt do początku miękkiego terenu.
Oczywiście składkę bym opłacił :-)
Nie za bardzo jest po czym, pare km dalej masz izabelin i wojcieszyn przeciez
Panowie mam takie pytanko - czy jest tam u was kawałek miejsca, gdzie można by chwilkę potrenować na crossie ? Widziałem, że macie kilka band, tylko pytanie, czy mógłbym sobie wyjeździć jakieś kółeczko od momentu gdzie kończy się teren i zaczyna asfalt do początku miękkiego terenu.
Oczywiście składkę bym opłacił :-)
Niestety ale na na treningi wstęp mają tylko motocykle supermoto, nakład pracy i dolarów jakie włożyliśmy w zrobienie terenu po przejechaniu kilku kółek crosiwem poszedł by w pizd..........u.
Więc zapraszamy,ale na małych kołach
Nie za bardzo jest po czym, pare km dalej masz izabelin i wojcieszyn przeciez
Tam niestety nigdy nie byłem ;/ ale może się kiedyś wybiorę, jak ktoś będzie tam akurat leciał :-)
A co do toru, no cóż - wkrótce pewnie dołączę, jak się wszystkie sprawy podopinają w przyszłym tygodniu :-)
Jedyne co zdradzę, to to, że będzie to szatan od forumowicza i muszę przyznać, że trochę się go boję, mimo, że jeździłem przez 3 lata bardzo mocną szlifierą :-)
Zobaczcie czy działa.
Nie miałem czasu na obrabianie.
[url]https://www.dropbox.com/sh/k7aopb21mr0078t/AACPhLWlhSamvtpfAEoAJFaja[/url]
latamy dziś ?
niby ma być burza ale moze przejdzie bokiem....
przez te prognoze wlasnie nie pojechalem dzis do Was
Ooo, dobre pytanie.
Hmm. na Bemowie bardzo wieje jest tylko 1 motocykl. I zaraz zacznie lać. Oficjalny trening raczej odwołany. Jak jesteście twardziele to możecie przyjechać pojeździć
5 min temu na Mokotowie oberwanie chmury było, teraz jeszcze lekko pada...pozostaje pomoc Hermesowi składać sprzęta ....
pojeżdżone i poślizgane :)
kto nie był niech żałuje, o!
W tak pięknych okolicznościach przyrody, dzisiaj stałem się wałścicielem tego oto egzotyka :-)
Pewnie wszyscy wiedzą, od kogo kupiłem sprzęt - dodam, że to mój dobry przyjaciel i znamy się od dzieciństwa. Będę go cisnął, żeby ogarnął drugi sprzęt i jeszcze trochę polatał.
Jak ogarnę maszynę - wymiana płynów, akumulator itp itd - to postaram się zawitać i trochę pojeździć z wami - o ile oczywiście pozwolicie totalnemu amatorowi - jeździłem tylko na motocyklach stricte szosowych i trochę na crossie :-)
jak tam przewidywania co do treningu? Bo ICM sugeruje burze..
Dość, przenieśmy treningi na inny dzień. Śmiałem się jak ktoś powiedział że w środy zawsze pada, teraz przyznaję mu rację...
Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 54 zapytań