Odp: KTM EXC-R 530/570 Supermoto
potwierdzam! sprzęt kosa : )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM EXC-R 530/570 Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
potwierdzam! sprzęt kosa : )
Od nowego tygodnia sprzęt będzie można zobaczyć w Panów w firmie Motocyklon - Poznań
Szkoda grandprix, że pomimo zgodnie ustalonej kwoty nie doszło do transakcji.
Mam wrażenie, że sie wycofałeś a ja z kolei mając do Ciebie 400km i kilka spraw do załatwienia po drodze nie umiem ustawić się co do minuty u "Jaśnie Pana"
Życzę Ci powodzenia w sprzedaży bo sam motocykl faktycznie może się podobać.
Pogardziłeś też zadatkiem jaki Ci zaproponowałem na konto bankowe żebyś miał gwarancję i potwierdzenie rzetelności zakupu.
Jeśli zechcesz sprzedać motocykl na ustalonych warunkach to póki co jestem zainteresowany.
Tak się nie robi.
Kwinto,
pominę " Jaśnie Pana " i przejdę dalej...
dla mnie konkretny kupiec to taki co stawia się na umówiony termin. Wydawałeś się konkretny więc zgodziłem się na proponowaną cenę. Miałeś przyjechać w czwartek. Niestety najpierw miałeś tematy"ważniejsze", później stwierdziłeś, że będzie ciemno więc napisałem Tobie, że mam garaż więc to nie problem. Potem pytasz do której możesz przyjechać - odpowiadam, że obojętnie mimo, że chodzę o kulach i mam małe dzieci. Otrzymuje sms po 2h 29 minut godzina 21,34 o treści wyjeżdzam dopiero z Torunia i nie mam siły cisnąć więc zaplanuje na sobotę. Mówię ok. W piątek piszesz Dam Ci znać koło południa czy będę na 100% i o której ( wg mnie koło południa to koło 12,00)
O 13,49 piszę do Ciebie Już grubo popołudni niż koło południa... Twoja odpowiedź " Jestem w Toruniu nie Spinaj się mam firmowe sprawy do oblatania. Na twojego sms napisałem, że się nie spinam i w takim razie polecam żebyś zobaczył sobie sprzęt w motocyklonie w poznaniu od 10-18 bo ja nie mam czasu pisać kilkunastu sms i umawiać się po kilka razy i do tego zestaw pytań.
Kurde facet ogarnij się i nie żal się na forum jeżeli nie ogarniasz logistyki. Mnie osobiście nie obchodzą twoje sprawy firmowe i to co masz do załatwienia. Jak się umawiasz, że będziesz to bądź a jak, że napiszesz o danej godzinie to pisz! Dla mnie sprzedaż tego motocykla to podejście czysto rozsądkowe. Nie wiem dlaczego nie chcesz oglądać motocykla u chłopaków w serwisie?? w normalnych godzinach pracy? A co do zadatku to nawet nie będę podejmował dyskusji.
Grandprix przyjacielu będziesz chciał zamienić KTM na monetę daj znaka.
Znasz do mnie telefon.
Wszystko w zasadzie zostało omówione.
Nigdy nie umawiałem się z Tobą na punkt godzinę czego nie zauważyłeś.
Wieczór to pojęcie względne nie mniej jednak byłem 3 godziny drogi od Ciebie z kasą na sprzęt.
Temat albo dokończymy prywatnie albo wcale.
Nie zaśmiecam Ci tematu.
PS
Motocykl jest piękny.... i luzik to jest tylko rzecz szkoda emocji.
Motocykl dostępny dla konkretnych klientów.
Up. Cena do uzgodnienia
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM EXC-R 530/570 Supermoto
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 73 zapytań