31

Odp: KTM EXC-R 530/570 Supermoto

potwierdzam! sprzęt kosa : )

32

Od nowego tygodnia sprzęt będzie można zobaczyć w Panów w firmie Motocyklon - Poznań

33

Szkoda grandprix, że  pomimo  zgodnie   ustalonej  kwoty nie doszło  do transakcji.
Mam  wrażenie, że  sie  wycofałeś  a ja  z kolei  mając  do Ciebie  400km i kilka spraw do załatwienia po drodze  nie  umiem ustawić się  co do minuty  u "Jaśnie Pana"
Życzę  Ci powodzenia  w  sprzedaży  bo sam  motocykl  faktycznie  może  się  podobać.
Pogardziłeś  też  zadatkiem jaki  Ci zaproponowałem  na  konto  bankowe  żebyś miał  gwarancję   i potwierdzenie   rzetelności  zakupu.

Jeśli zechcesz  sprzedać  motocykl  na  ustalonych warunkach  to póki co jestem zainteresowany.
Tak się nie  robi.

34

Kwinto,

pominę " Jaśnie Pana " i przejdę dalej...

dla mnie konkretny kupiec to taki co stawia się na umówiony termin. Wydawałeś się konkretny więc zgodziłem się na proponowaną cenę. Miałeś przyjechać w czwartek. Niestety najpierw miałeś tematy"ważniejsze", później stwierdziłeś, że będzie ciemno więc napisałem Tobie, że mam garaż więc to nie problem. Potem pytasz do której możesz przyjechać - odpowiadam, że obojętnie mimo, że chodzę o kulach i mam małe dzieci. Otrzymuje sms po 2h 29 minut godzina 21,34 o treści wyjeżdzam dopiero z Torunia i nie mam siły cisnąć więc zaplanuje na sobotę. Mówię ok.  W piątek piszesz Dam Ci znać koło południa czy będę na 100% i o której ( wg mnie koło południa to koło 12,00)
O 13,49 piszę do Ciebie Już grubo popołudni niż koło południa... Twoja odpowiedź " Jestem w Toruniu nie Spinaj się mam firmowe sprawy do oblatania. Na twojego sms napisałem, że się nie spinam i w takim razie polecam żebyś zobaczył sobie sprzęt w motocyklonie w poznaniu od 10-18 bo ja nie mam czasu pisać kilkunastu sms i umawiać się po kilka razy i do tego zestaw pytań.

Kurde facet ogarnij się i nie żal się na forum jeżeli nie ogarniasz logistyki. Mnie osobiście nie obchodzą twoje sprawy firmowe i to co masz do załatwienia. Jak się umawiasz, że będziesz to bądź a jak, że napiszesz o danej godzinie to pisz! Dla mnie sprzedaż tego motocykla to podejście czysto rozsądkowe. Nie wiem dlaczego nie chcesz oglądać motocykla u chłopaków w serwisie?? w normalnych godzinach pracy? A co do zadatku to nawet nie będę podejmował dyskusji.

35

Grandprix przyjacielu będziesz chciał zamienić   KTM na monetę  daj znaka.
Znasz do mnie  telefon.
Wszystko w  zasadzie  zostało  omówione.

Nigdy  nie umawiałem  się  z  Tobą na punkt godzinę  czego nie zauważyłeś.
Wieczór to pojęcie  względne  nie  mniej jednak  byłem 3 godziny  drogi  od  Ciebie  z kasą na sprzęt.
Temat  albo  dokończymy  prywatnie   albo wcale.
Nie  zaśmiecam Ci tematu.

PS
Motocykl  jest  piękny....  i luzik  to jest tylko rzecz szkoda emocji.

36

Motocykl dostępny dla konkretnych klientów.

37

Up. Cena do uzgodnienia