Odp: Supermoto Terror - Śląsk
trafiłem na facebook'a tego dublera JACY i powiem wam jedno - PSYCHOL :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 244 245 246 247 248 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trafiłem na facebook'a tego dublera JACY i powiem wam jedno - PSYCHOL :D
Dzisiaj woszczyce kolo 21/22, wpadać
za późno zobaczylem przyjechał bym a do tam wgl. Było ?
Wyścigi samochody, ale dwie wrki się znalazly:-D. Jutro się Szykuje latanie po Pszczynie, wiec wpadać sm-y!
Jak bedzie gdzies w okolicy woszczy itp to dajcie znac podskocze pogadac bo bez homo nie bardzo na pszczyne
Ludzie sie zmieniają.. już tylko z homosami chcą jeździć. Jak nie potrzebujecie żywego partnera to mam pomysl
Co do tego małolata gimbusa sobowtóra da się mu jakoś obciach zrobić z tym podszywaniem się bo to jest gorzej niż żałosne ...
Pogo i niestety duża częśc dzieciarni teraz reprezentuje taki poziom :) żal dupe ściska no to trzeba sobie podbudować ego w necie ;) Peka i Daniken mogą zauważyć,że za nich też się podpisuje pod niektórymi zdjęciami więc teoretycznie wy też już macie sobowtórów ;) Ale to z autografami miazga hahahhah xd
To nie jest smieszne... to jest przerazajace ! Ten Jaca caly to musi byc jakis mega kozak skoro nawet faceci go "kochajo" ;-) hahaha
W weekend ktos cos gdzies lata ? Bo bym sie podpial :)
Ludzie sie zmieniają.. już tylko z homosami chcą jeździć. Jak nie potrzebujecie żywego partnera to mam pomysl
ty to zawsze dosz dobry pomysł
fajnie by było jakby cała ekipa mototrollsów pojechała do niego po 'autografy' ;p
do tego małolata gimbusa sobowtóra da się mu jakoś obciach zrobić z tym podszywaniem się bo to jest gorzej niż żałosne ...
Pisałem do niego na Fb twierdzi że to kuzyn jacy...Jeżeli to prawda to też bym się do niego nie przyznawał
Dobra ostatni mój post pod tym tematem.
I/JG53_Pogo napisał/a:do tego małolata gimbusa sobowtóra da się mu jakoś obciach zrobić z tym podszywaniem się bo to jest gorzej niż żałosne ...
Pisałem do niego na Fb twierdzi że to kuzyn jacy...Jeżeli to prawda to też bym się do niego nie przyznawał
Dobra ostatni mój post pod tym tematem.
Że co? Ten kretyn nie ma nic wspólnego z moją rodziną. Teraz to mnie obraził... Żarty, żartami ale są granice kłamstwa i pozerstwa.
Napisać mu jakoś wiadomość (tylko jak ? ) że jest z niego beka na wszystkich forach motocyklowych i nie tylko ...
Napisać mu jakoś wiadomość (tylko jak ? ) że jest z niego beka na wszystkich forach motocyklowych i nie tylko ...
Proponuje przekazać osobiście . :) Złapać go na jakieś imprezie masowej (zlot ,jakieś pokazy etc.) na pewno idiota pochwali się na insta że jedzie albo coś .
Już wiem jak czyli :
Facebook Patryk lwg Hosz -> zdjęcie na którym podszywa się pod Jacy -> opcja " zgłoś " następnie kliknąć poniżej na "Czym jest własność intelektualna ?" -> Wyślij wiadomość ;)
Strony Poprzednia 1 … 244 245 246 247 248 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 53 zapytań