Temat: HM Honda CRF450R 2005 REJESTRACJA
Sprzedam motocykl oryginalnie nazwany przez fabrykę HM F450 Variante P. Zdecydowanie łatwiej zrozumieć jest pisownie:
HM Honda CRF450R.
W porównaniu do Variante F czyli HM CRE F 450 bazą była CRF 450 "R" a nie "X".
Rok produkcji 2005.
Sprowadzona niedawno z Włoch nie używana w kraju.
Dokumenty do rejestracji.
Homologacja na dwie osoby.
Jeżeli dla kogoś ma to znaczenie: 32 kW w dowodzie rejestracyjnym.
Kompletny tytanowy wydech od cylindra po sam koniec - LeoVince x3 titanio.
Oryginalny HM Supermoto, nie jest to motocykl przerabiany tylko fabrycznie budowane w italii SM. MOTOCYKL NIGDY NIE UŻYWANY W TERENIE. Bardzo mały przebieg od nowości.
Dwa dni po przywiezieniu do kraju wymienione łożysko główki ramy AllBalls, dźwignia zmiany biegów, manetki Progrip 805. Od nowości jeżdżony na Motulu 300V. Faktura za serwis na prawie 2000 EUR.
Motocykl od nowości miał dwóch właścicieli. Pierwszy przez rok. Drugi od 2006 do dzisiaj. Przez całe swoje życie tylko raz był na torze, właściciel stwierdził że to nie dla niego - woli jeździć HD ze swoją kobitą - bez komentarza :)
O niskim przebiegu na pewno mogą świadczyć oryginalne manetki które zdjęliśmy, oryginalny filtr powietrza, oryginalne łożysko główki ramy, które dożyło do dzisiaj. O przebiegu nie świadczy licznik - bo nie działa od 2006 roku :)
Z minusów - do ogarnięcia elektryka tyłu czyli tylna lampa i kierunki. Całość jest rozpięta na kostkach i prawdopodobnie wystarczy spiąć do kupy.
Istnieje możliwość dokupienia hamulca Brembo i antyhopingu STM Evolution.
Uwaga dla wszystkich bajkopisarzy: HM to nie jest żadna tuningowa wersja. Firma HM homologuje te motocykle na Włoski rynek dokładając inną prądnicę, elektrykę, lampy, subframe, nóżkę boczną i zależnie od wariantu inne koła. Większość firm japońskich ma takich kooperantów w Italii: Honda firmy HM i DallAra, Suzuki firmę Valenti, Yamaha firmę Belgarda.
Cena: 13500. Chcesz kupić za 11? nie marnuj mojego i swojego czasu.
Zdjęcia: [url]http://tinyurl.com/GrubaCRF[/url]
Kontakt: 603-616-454 lub t.bramson@gmail.com
UPRZEDZAM PYTANIA: nie interesuje mnie wymiana na nic innego poza banknotami NBP, nie mam pojęcia czy można tym jeździć na A2 i mało mnie to interesuje, nie interesuje mnie zamiana na akwarium z rybkami, nie masz kasy? dozbieraj
Ciao
Samson
www.farmapomyslow.pl