1

Temat: HM Honda CRF450R 2005 REJESTRACJA

Sprzedam motocykl oryginalnie nazwany przez fabrykę HM F450 Variante P. Zdecydowanie łatwiej zrozumieć jest pisownie:
HM Honda CRF450R.

W porównaniu do Variante F czyli HM CRE F 450 bazą była CRF 450 "R" a nie "X".

Rok produkcji 2005.
Sprowadzona niedawno z Włoch nie używana w kraju.
Dokumenty do rejestracji.
Homologacja na dwie osoby.
Jeżeli dla kogoś ma to znaczenie: 32 kW w dowodzie rejestracyjnym.
Kompletny tytanowy wydech od cylindra po sam koniec - LeoVince x3 titanio.

Oryginalny HM Supermoto, nie jest to motocykl przerabiany tylko fabrycznie budowane w italii SM. MOTOCYKL NIGDY NIE UŻYWANY W TERENIE. Bardzo mały przebieg od nowości.

Dwa dni po przywiezieniu do kraju wymienione łożysko główki ramy AllBalls, dźwignia zmiany biegów, manetki Progrip 805. Od nowości jeżdżony na Motulu 300V. Faktura za serwis na prawie 2000 EUR.

Motocykl od nowości miał dwóch właścicieli. Pierwszy przez rok. Drugi od 2006 do dzisiaj. Przez całe swoje życie tylko raz był na torze, właściciel stwierdził że to nie dla niego - woli jeździć HD ze swoją kobitą - bez komentarza :)

O niskim przebiegu na pewno mogą świadczyć oryginalne manetki które zdjęliśmy, oryginalny filtr powietrza, oryginalne łożysko główki ramy, które dożyło do dzisiaj. O przebiegu nie świadczy licznik - bo nie działa od 2006 roku :)

Z minusów - do ogarnięcia elektryka tyłu czyli tylna lampa i kierunki. Całość jest rozpięta na kostkach i prawdopodobnie wystarczy spiąć do kupy.

Istnieje możliwość dokupienia hamulca Brembo i antyhopingu STM Evolution.

Uwaga dla wszystkich bajkopisarzy: HM to nie jest żadna tuningowa wersja. Firma HM homologuje te motocykle na Włoski rynek dokładając inną prądnicę, elektrykę, lampy, subframe, nóżkę boczną i zależnie od wariantu inne koła. Większość firm japońskich ma takich kooperantów w Italii: Honda firmy HM i DallAra, Suzuki firmę Valenti, Yamaha firmę Belgarda.

Cena: 13500. Chcesz kupić za 11? nie marnuj mojego i swojego czasu.
Zdjęcia: [url]http://tinyurl.com/GrubaCRF[/url]
Kontakt: 603-616-454 lub t.bramson@gmail.com

UPRZEDZAM PYTANIA: nie interesuje mnie wymiana na nic innego poza banknotami NBP, nie mam pojęcia czy można tym jeździć na A2 i mało mnie to interesuje, nie interesuje mnie zamiana na akwarium z rybkami, nie masz kasy? dozbieraj

Ciao
Samson

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

2 Ostatnio edytowany przez samson (2014-07-03 22:15:45)

Odp: HM Honda CRF450R 2005 REJESTRACJA

Do motocykla w komplecie: spark arrestor i db killer do tłumika, osłonka pompy wody, która od nowości nie pasuje po założeniu nowego wydechu ;) stare części, zapasowe elementy okleiny, inne poszycie siedzenia i coś tam jeszcze na fotkach widać. Nóżka boczna jest zdjęta ale jest w komplecie oczywiście.

Jutro ląduje na Alledrogo.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

3

czy interesuje Cie zamiana na ciągnik rolniczy ? Dorzucę pług 4-skibowy i za dopłatą kultywator. Oczywiście ciągnik bez kabiny, ale pomalowany na zielono.

400 exc :(

4

Greg napisał/a:

czy interesuje Cie zamiana na ciągnik rolniczy ? Dorzucę pług 4-skibowy i za dopłatą kultywator. Oczywiście ciągnik bez kabiny, ale pomalowany na zielono.

Myślę, że się zgodzi jeżeli dorzucisz jeszcze rozrzutnik do gnoju.

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

5

A jak tam kosz sprzęgłowy, nity nie pościnane?

READY TO >> TERROR

6

Talon nie robi kosza z plasteliny

EXC 525 in progress

7 Ostatnio edytowany przez samson (2014-07-04 08:56:03)

Sprzęgło zajebiaszcze bo nigdy nie używane ;) Ciągnik mnie nie interesuje ale jakby ktoś miał żywca wieprzowego zapas to biorę w rozliczeniu.

Uwaga uwaga do wzięcia poza CRF jeszcze:

TTR 600 Supermoto 2000
Ducati 748 Desmoquattro Termignoni 2001
Husqvarna SM 570R @ 630 R 2001
Honda CBR 600 RR 2006

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

8

I heble też nówka bo Brembo i antyhopping było z tego moto ;)
Można jutro podjechać?

Pozdrawiam,
Piotrek

9

W sobotę mnie nie ma niestety. W niedzielę jestem w Radomiu prawdopodobnie (bez CRF).

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

10

Zapomniałem dodać okleina jest w jedynym w swoim rodzaju kolorze "pink pussy".

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

11

Warto by przetłumaczyć co jest na paragonie od mechanika był by jakiś podgląd dla potencjalnych chętnych np.
korba razem z przebiciem 330e,łańcuszek roz 45e,łożyska bloku 90e, uszczelki 100e,guma slick 220e coś z wałkiem roz.125e,filter i olej 30e tłok ok, resztę trudno rozszyfrować

12 Ostatnio edytowany przez samson (2014-07-04 21:10:21)

Już jest w galerii przetłumaczone na angielski. Gadałem z właścicielem dzisiaj co dłubali z wałkami ale nie doszliśmy do porozumienia. Próbował mi wyjaśnić ale na tyle nieudolnie, że dalej nie wiem :)

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

13

Z angielskim u mnie słabo życie marnowałem w Rzymie

14

Ten wydech nie jest chyba oryginalny od HM

15

Przeczytaj opis raz jeszcze

pozdrawiam, samson