Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Zapewne 26 mm przód i 20 mm tył.
Szukaj kół do ktm/hsb to obejdzie się bez rzeźby.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 228 229 230 231 232 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapewne 26 mm przód i 20 mm tył.
Szukaj kół do ktm/hsb to obejdzie się bez rzeźby.
siema, chcę naspawać śrubę, gdyż mi się ukręciła główka. co muszę odłączyć z elektryki żeby nic się nie popsuło? lc4
siema, chcę naspawać śrubę, gdyż mi się ukręciła główka. co muszę odłączyć z elektryki żeby nic się nie popsuło? lc4
akumulator?
Akumulator i komputer dla pewności jeżeli posiadasz.
EDIT: Tak poza tym koła odlewane dadzą radę w SM?:) Czy lepiej szukać szprychowych ?
jak najbardziej odlewy dadza radę ,tylko zrób porządnie zebys sie potem nie wkurwiał tak jak ja
Gazior napisał/a:EDIT: Tak poza tym koła odlewane dadzą radę w SM?:) Czy lepiej szukać szprychowych ?
jak najbardziej odlewy dadza radę ,tylko zrób porządnie zebys sie potem nie wkurwiał tak jak ja
Czyli jakiego błędu mam nie popełnić ?;) A jak się ma sprawa z dopasowanie tarczy pod zacisk ?:)
Ja kupilem zestaw "niby" gotowy bo i tak bylo ale- pierwszy raz pourywały(połamały) sie śruby trzymające zębatkę(lekko oberwał wahacz) Teraz łożysko,zmieliło tulejke dystansowa znów dostał wahacz. Gdybym robił to sobie od podstaw zrobiłbym trochę inaczej,użył lepszych materiałów ;) Teraz efekt jest taki ze mam trochę poobcierany wahacz i musze pokombinować nad składaniem tego,lepszym zdystansowaniem
jeszcze raz wam pozawracam trocha dupa :) Powiedzcie mi czy znajdę podnóżki,które mógłbym zamontować bez ingerencji w ramę ?:) jeśli dałoby się linkami rzucać byłbym nieocenienie wdzięczny ;) Potrzebuję,żeby przebić kwit w EXC z 1 osoby na 2 i nie chce wiertać ramy przy dodatkowym badaniu technicznym :)
jeszcze raz wam pozawracam trocha dupa :) Powiedzcie mi czy znajdę podnóżki,które mógłbym zamontować bez ingerencji w ramę ?:) jeśli dałoby się linkami rzucać byłbym nieocenienie wdzięczny ;) Potrzebuję,żeby przebić kwit w EXC z 1 osoby na 2 i nie chce wiertać ramy przy dodatkowym badaniu technicznym :)
[url]http://www.crossplus.si/[/url]
[url]http://www.ebay.de/sch/m.html?item=251478916373&clk_rvr_id=661966990814&_ssn=cross_plus&_sop=15[/url]
Już drugi raz zdarza mi się sytuacja gdzie ktoś chce mi oddać kupioną ode mnie rzecz - wiadomo chodzi o części.
Pierwszy powód bo " bo on myślał, że ma inne jednak sprężyny, a ma takie same wiec chce oddać"
Teraz mam drugi powód "cylinder nie pasuje do 125". Nie pasuje bo jest od 380!
Co wy robicie z takimi sytuacjami?
Wiadomo, że ja przyjmować tych części nie muszę. Nie są to zwroty z mojej winy.
Ludzie kupują i myślą, że jak co to oddam. A mnie zaczyna takie coś wkurzać.
Jeszcze ja namawiam ludzi aby zaczekali wyślę im zdjęcia aby nie było później niedomówień itd.
Bo obie rzeczy są to części które nie ja wystawiałem na sprzedaż tylko gdzie ktoś zwrócił się do mnie czy mam i sprzedam.
Przyjmujecie i oddajecie kasą?
Czy stwierdzacie, że za swoje błędy trzeba płacić?
Za błędy trzeba płacić, nikt Sie nie "patyczkuje''. Ja miałem ostatnio sytuację, że chciałem zwrócić do sklepu, ale nie miałem dowodu sprzedaży i nie przyjmą zwrotu koniec kropka. Moja wina, bo nie doczytalem aukcji i tyle.
A jak ktoś łaskawie nawet na zdjęcia nie poczekał, to Paaaanie..
Co innego gdyby towar był uszkodzony z twojej winy.
na zdjęcia zaczekał, inaczej bym nie wysłał
dostał ode mnie 24 fotki na maila zatytułowane cylinder ktm 380
dodatkowo dałem mu jeszcze link do moich uszczelek z 380
Są to części używane i zwrotu nie musisz przyjmować. Zwłaszcza jeśli jest tak jak mówisz ze zdjęciami. Chyba, że uzgodniliście, że w razie czego może część zwrócić.
Wiem, że nie muszę,
Chodzi mi o to jak wy się zachowujecie w sytuacji kiedy ktoś się rozmyślił z zakupu?
ja bym pokazał gest Kozakiewicza jak ktoś jest takim ignorantem i z premedytacją kupuje niepasującą część %-)
Strony Poprzednia 1 … 228 229 230 231 232 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 48 zapytań