Temat: Co mocniejsze ? KTM vs Husqvarna
Witam. Przymierzam się powoli to sprzedaży obecnego motocykla i kupna wymarzonego supermoto :D
a oko najbardziej wpadły mi ktm 640lc4 oraz husqvarna 610sm i pojawiło się również pytanie co jest bardziej jadowite i chętniejsze do wędrowania w kierunku pionowym ? :)
Dotychczas jakoś bardziej nastawiony byłem na huskę, ale pewien test i opis że jest ona spokojna i opanowana szczerze mówiąc zniechęcił mnie w dość dużym stopniu.. zaraz sobie pewnie pomyślicie, że jakiś narwany małolat się trafił, ale to nie tak.. po prostu wolałbym motocykl którego nie będę musiał katować żeby pojeździć na kole i powygłupiać się, bo w sm chyba właśnie z tego jest największy fun ;) ale z kolei nie chcę czegoś pokroju ktm 525 żeby co wyjazd nie siedzieć w garażu i non stop nie dłubać przy nim ;)
no i może żeby później nie było dodam jakie mam doświadczenie w jeździe i na czym ;)
na początku mojej przygody z dwoma kółkami był simson, później Aprilia RX125 którą natłukłem głównie w terenie ok. 10000km i ostatnie 2 lata do teraz gpz500, bo myślałem że bardziej ciągnie mnie w kierunku sportów itp. ale jednak się myliłem :p