Odp: Supermoto na A2
Chłopie lampa nie jeździ :) poogladaj sobie jakies sprzety, przejedz sie i zobaczysz co bedzie lepsze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na A2
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopie lampa nie jeździ :) poogladaj sobie jakies sprzety, przejedz sie i zobaczysz co bedzie lepsze
Lampa nie jeździ, ale będę tym jeździł przez najbliższe 2 sezony lub więcej. Wchodząc do garażu wole widzieć coś, co aż prosi o padnięcie na kolana, a jak dla mnie prostokątna lampa DRZ zwyczajnie razi w oczy ;)
FMX to na prawdę dobry koń, nie poraża mocą ale fajnie sie prezentuje, silnik niewyzyłowany co przekłada sięna żywotnośc i niskie spalanie, staram sie namówić dziewczynżę żeby zamiast GS'a w F kupiła sobie taki sprzecior.
Fajne i świeże SM można zrobić ze wszytskiego, tutaj najilepszy dowód:
[url]http://blog.crazymoto.net/wp-content/uploads/2007/05/ttr9.jpg[/url]
wszystkie przez ciebie wymienione sprzęty będą sobie dobrze radzić na początku. Jeśli kupisz w miare zadbanego to tylko lać paliwo i jeździć. XTX troszku ciężki jest , lecz da się przeżyć.
Bierz tą , która będzie do ciebie najbliżej i w dobrym stanie
Jak wsadzisz troszkę kasy w tą Drezynkę, to uwierz, że padniesz na kolana.
Ładną lampę idzie wyrwać za grosze, przedni błotnik i kilka pierdół i sprzęt niebywale cieszy oko.
Jak dla ciebie najwazniejsza jest lampa i swiecidelka to powodzenia w poszukiwaniach. Tylko uwazaj na kurz w garazu i czesto tam sprzataj zeby przypadkiem ci sie moto nie zabrudzilo
Ok, dziękuję wszystkim, Wasze rady na pewno się przydadzą :)
@Olaff, a odwróćmy sytuacje. Przyjmijmy, że zaliczysz szlifa. Zapewne oddasz motocykl do lakiernika, albo kupisz nowe owiewki. Po cholere? Przecież to tylko wygląd. Owiewki są tylko poździerane i popękane, a motocykl działa tak samo bez owiewek jak i z nimi.
Może mamy trochę inne tok rozumowania, ale jeśli będę czymś jeździł, to mam nadzieję, że ów motocykl oprócz spełniania oczekiwań odnośnie silnika, będzie też mi się podobał, i nie wiem co w tym dziwnego. Nie mówie o nawaleniu jakichś neonów na obręcze, głośników pod kanapą itd, żeby mieć "lans". Tu chodzi tylko o własne poczucie estetyki.
To szukaj czegoś w dobrym stanie technicznym, przymierz się do kilku sprzętów i kupuj. Lampę zmienić to najmniejszy problem.
Na Twoim miejscu wziąłbym DRZ, jej chyba najbliżej do 'supermoto', tamte to raczej motocykle a'la funbike.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na A2
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 81 zapytań