16

Odp: Supermoto na A2

Chłopie lampa nie jeździ :) poogladaj sobie jakies sprzety, przejedz sie i zobaczysz co bedzie lepsze

READY TO >> TERROR

17

Lampa nie jeździ, ale będę tym jeździł przez najbliższe 2 sezony lub więcej. Wchodząc do garażu wole widzieć coś, co aż prosi o padnięcie na kolana, a jak dla mnie prostokątna lampa DRZ zwyczajnie razi w oczy ;)

18 Ostatnio edytowany przez Wajser (2014-06-20 22:28:55)

FMX to na prawdę dobry koń, nie poraża mocą ale fajnie sie prezentuje, silnik niewyzyłowany co przekłada sięna żywotnośc i niskie spalanie, staram sie namówić dziewczynżę żeby zamiast GS'a w F kupiła sobie taki sprzecior.

Fajne i świeże SM można zrobić ze wszytskiego, tutaj najilepszy dowód:
[url]http://blog.crazymoto.net/wp-content/uploads/2007/05/ttr9.jpg[/url]

19

wszystkie przez ciebie wymienione sprzęty będą sobie dobrze radzić na początku. Jeśli kupisz w miare zadbanego to tylko lać paliwo i jeździć. XTX troszku ciężki jest , lecz da się przeżyć.

Bierz tą , która będzie do ciebie najbliżej i w dobrym stanie

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

20

Jak wsadzisz troszkę kasy w tą Drezynkę, to uwierz, że padniesz na kolana.
Ładną lampę idzie wyrwać za grosze, przedni błotnik i kilka pierdół i sprzęt niebywale cieszy oko.

21

Jak dla ciebie najwazniejsza jest lampa i swiecidelka to powodzenia w poszukiwaniach. Tylko uwazaj na kurz w garazu i czesto tam sprzataj zeby przypadkiem ci sie moto nie zabrudzilo

READY TO >> TERROR

22

Ok, dziękuję wszystkim, Wasze rady na pewno się przydadzą :)

@Olaff, a odwróćmy sytuacje. Przyjmijmy, że zaliczysz szlifa. Zapewne oddasz motocykl do lakiernika, albo kupisz nowe owiewki. Po cholere? Przecież to tylko wygląd. Owiewki są tylko poździerane i popękane, a motocykl działa tak samo bez owiewek jak i z nimi.
Może mamy trochę inne tok rozumowania, ale jeśli będę czymś jeździł, to mam nadzieję, że ów motocykl oprócz spełniania oczekiwań odnośnie silnika, będzie też mi się podobał, i nie wiem co w tym dziwnego. Nie mówie o nawaleniu jakichś neonów na obręcze, głośników pod kanapą itd, żeby mieć "lans". Tu chodzi tylko o własne poczucie estetyki.

23

To szukaj czegoś w dobrym stanie technicznym, przymierz się do kilku sprzętów i kupuj. Lampę zmienić to najmniejszy problem.

24

Na Twoim miejscu wziąłbym DRZ, jej chyba najbliżej do 'supermoto', tamte to raczej motocykle a'la funbike.

Ból jest najlepszym nauczycielem, lecz nie każdy chce być jego uczniem.

GSXR 750 K6