Odp: Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
natepnym razem tasma na kask lub plecy ew klate z ksywka z foruma bo ni chu chu nie wiem kto jest/byl kto :)
za dużo browara;-))
Dzięki za filmy... się odnalazłem się.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
natepnym razem tasma na kask lub plecy ew klate z ksywka z foruma bo ni chu chu nie wiem kto jest/byl kto :)
za dużo browara;-))
Dzięki za filmy... się odnalazłem się.
z zombem sie znamy jeszcze z VFR sie okazalo
zomb, napisz czas danego filmu , zeby kazdy mogl sie zorientowac kto jest kto.
Ja jestem na figla filmie 1:13 Faza grzania opon zeby nie bylo :P Generalnie to ja bylem w permanentnej fazie grzania opon. Innaczej bylo by z wami zle :P
751 to "pimpstar" na moim filmie?
samson napisał/a:cholera już teraz wiem czemu nie mam nigdy żadnych pamiątek ;)
Widzisz Samson ja zwolniłem to i mam pamiątkę od Jerego
samson napisał/a:chociaż tam się chyba zagapiłeś na Hermesa bluzę ;)
na bank patrzył na bluzę i doczytywał napis ;-), ale wiem już zmobilizuje chłopaka nową bluzą z napisem GAZU
ogólnie z moich amatorskich spostrzeżeń proponuję zanim dodamy więcej gazu co jest kwintesencją
- pozycja na moto i praca ciałem
- duże złożenie nie koniecznie powoduje to że szybciej jadę
- dalej patrzeć w zakręt
- pozwolę sobie zacytować crezego - albo jadę gazem albo hamuje nie ma jazdy na tzw. flaku.
- jeźdźca przed sobą kontroluję tylko wzrokiem ale jadę swoje - inaczej nigdy go nie wyprzedzę bo będzie tak on hamuje to i ja hamuje.
- więcej gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- jeszcze więcej gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuProśba do zawodników aby jeszcze dodali swoje spostrzeżenia odnośnie jazdy kolegów.
P.S> Artur 751 chyba nikt nie nagrał a ja widziałem jak już wstałeś.
Nastepnym razem to bedziesz musial miec napis na przodzie a ja zamontowane lusterka :P
Bylo by milo posluchac rad szybszych. I nie chodzi tylko o mnie, ale tak mi sie zdaje, ze kazdy kto oglda film jest wstanie porownac to co na flmie, ze swoja jazda i rady wykorzystac dla siebie.
ja jestem na koncu Figla
Spyke? Tez dobrze dawales. Tylko ta pozycja jakas taka ... scigowa :)
tak jest :) to ja :)
pozycja wygodniejsza ;)
z zombem sie znamy jeszcze z VFR sie okazalo
A nie z parady równości?
zomb, napisz czas danego filmu , zeby kazdy mogl sie zorientowac kto jest kto..
Gdzieś tam jestem w połowie jednego i drugiego. Huska - pomarańczowa bluza.
Lucek... jaki jest koszt takiego laptimera jak miałeś. najtańsza opcję na allegro znalazłem za 300zł. To cos takiego?
Jogurty... wyście są bliźniacy? Pytam z czystej ciekawości.
Nie.
Ja jestem ten młodszy brat...
i ładniejszy
aaaa, ten co miekl :P
Mnie na filmach raczej nie ma, więc jeśil chodzi Ci o tego z Twojego filmu, to pudło.
Ja niebieski Berik, jak już wcześniej pisałem.
poza tym wacków tam nie mierzymy, tylko ganiamy dla zabawy?
Danone, wyluzuj, wez gleboki oddech i spusc troche powietrza bo strasznie sie napompowales.
Pisalem do zomba, to raz. Dwa, "miekl" to zart i chodzi o podpis w moim filmie. Zart polegal na tym, ze dogonienie zomba nie szlo wcale latwo, a jedyne moje osiagniecie w tej sytuacji, to zmniejszenie dystansu do niego po tym jak mi uciekal. Nikt, lacznie z zombem nie mial problemu zeby zalapac. Nie wiem czemu odebrales to na powaznie.
751 - juz czaje :) 510 smr jak moja(prawie) no i lap timer brales przeze mnie i ani slowa w tym temacie nie wspomniales :)
Lucek dzięki wielkie za ogarnięcie tematu lapem. przydatna sprawa. a tak po za tym to zobacz jaki on fajny jest 31.94 pokazał
Jery,
dobrze jest, pompy brak.
a ze 150 :) az
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 74 zapytań