Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
psatp napisał/a:Panie i Panowie
Podsumowując spotkanie informacyjne
Zajęcia będą się odbywać w środy chyba że z jakiegoś powodu zostaną przeniesione na inny termin, będę informować o takich planach.
By w nich uczestniczyć najlepiej jest być członkiem Automobil Klubu Polski wtedy obowiązuje opłata 50 pln, dla wizytorów opłata wynosi 80 pln.
By zajęcia się odbyły wymagana jest minimalna frekwencja w liczbie 8 osób.
Ci którzy pobrali deklaracje niech je wypełnią ci którym się to nie udało mogą zdobyć takowa w klubie bądź na stronie klubu.
Strój obowiązujący na zajeciach powinien być strojem motocyklowym zapewniający maksymalną ochronę ridera.
Proszę pamiętać że strój składa się również z rękawiczek oraz butów.
Motocykl powinien być wyposażony w pojemniczek na zlewki.
Może to być zwykła puszka lub buteleczka w której w sposób trwały należy umieścić wszelkie odmy.
W tą środę zajęcia zaczynają się o 17, z czasem aż wydłuży się dzień będziemy zaczynać później ( zależy od możliwości grupy )
W razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt.
Ps w poniedziałek są treningi otwarte na torze RADOM – ja się wybieram
Pozwoliłem sobie na zacytowanie e-maila z ustaleniami, jak będą odbywać się treningi.
Nie byłem osobiście na spotkaniu, bo jak na razie nie mam czym jeździć. Jakże to co ustalono mnie to trochę zniechęciło - bo nie zamierzam zapisywać się do klubu bo nie uważam się za zawodnika a wręcz przeciwnie - za amatora. Treningi były dla mnie podnoszeniem moich umiejętności, których nie posiadam - niestety 80zł jest dla mnie nie do zaakceptowania, będę musiał się uczyć samemu na mieście.
Zamiast płakać na forum lepiej przyjdz na trening i pogadaj z trenerem