Odp: Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
A teraz smigasz na slickach? A gleby z twojej winy? tzn zamkniecie gazu w tych miejscach czy wszystko robiles ok a opona i tak puscila?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A teraz smigasz na slickach? A gleby z twojej winy? tzn zamkniecie gazu w tych miejscach czy wszystko robiles ok a opona i tak puscila?
Zimna guma i zamknięcie gazu :) Raz na łacie puścił tył jak odjąłem gazu w dużym złożeniu. Przy prawidłowej jeździe tylko ją lekko czuć i jedzie się normalnie. Wszystko na slickach na innych nie próbowałem.
Spoko. Wielkie dzieki za odpowiedzi i juz Cie nie mecze :)
Jery,
niebieski Berik to Ty?
ja mam tylko jedno 'ale' do niedzieli.
natepnym razem tasma na kask lub plecy ew klate z ksywka z foruma bo ni chu chu nie wiem kto jest/byl kto :)
poza Hermesem i Policho.
Nie. Czarny Berik to ja. 520ka w autorskich okleinach. Bialo czarny Arai na glowie.
aaaaaa
nie mam pojecia :D
Pomysł z nickami na kaskach nie głupi. Jeśli chodzi o niebieskie kombi to ja takowe posiadam ale nie BERIK'a a Alpinestars'a. Na dotychczasowo wrzuconych filmach mnie nie ma - czekam na więcej :P Podczas jazdy widziałem jakieś obiektywy w moją stronę więc gdzieś powinienem być :P
natepnym razem tasma na kask lub plecy ew klate z ksywka z foruma bo ni chu chu nie wiem kto jest/byl kto :)
poza Hermesem i Policho.
KX #122 przy czerwonym Ducato-Samson
Koles w stroju nurka-Figiel
Huska przy Masterze-751
CRF #30 przy karetce- Ja
kurcze na moim lampowym kompie filmy nie działają albo działają jeszcze wolniej niż kręcę kółka. Czy jest moja popisowa gleba na pierwszym zakręcie po wyjeżdzie z depo?
Crazy - fakt domyslilem sie od razu ze to Ty laczac tlumaczenie ksywy i Twoja jazde :)
tylko szaleniec moze tak popie*dalac ;)
751 - juz czaje :) 510 smr jak moja(prawie) no i lap timer brales przeze mnie i ani slowa w tym temacie nie wspomniales :)
stroj nurka = dzentelmen o slusznej budowie ciala?
zielony kx tez w sumie juz czaje bo mial chyba na koszulce to napisane :P
Cześć chłopaki,
Niebieski Berik, to będę ja. Białe SMC. Byliśmy we dwóch z bratem, on na nowszym SMC.
Dzięki za naprawdę dobry dzień.
dobre tempo :)
dziękuję :)
mam nadzieję, że nie chodzi o tempo w jakim się zarejestrowałem i zrobiłem "coming out". :)
cholera już teraz wiem czemu nie mam nigdy żadnych pamiątek ;)
Widzisz Samson ja zwolniłem to i mam pamiątkę od Jerego
chociaż tam się chyba zagapiłeś na Hermesa bluzę ;)
na bank patrzył na bluzę i doczytywał napis ;-), ale wiem już zmobilizuje chłopaka nową bluzą z napisem GAZU
ogólnie z moich amatorskich spostrzeżeń proponuję zanim dodamy więcej gazu co jest kwintesencją
- pozycja na moto i praca ciałem
- duże złożenie nie koniecznie powoduje to że szybciej jadę
- dalej patrzeć w zakręt
- pozwolę sobie zacytować crezego - albo jadę gazem albo hamuje nie ma jazdy na tzw. flaku.
- jeźdźca przed sobą kontroluję tylko wzrokiem ale jadę swoje - inaczej nigdy go nie wyprzedzę bo będzie tak on hamuje to i ja hamuje.
- więcej gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- jeszcze więcej gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Prośba do zawodników aby jeszcze dodali swoje spostrzeżenia odnośnie jazdy kolegów.
P.S> Artur 751 chyba nikt nie nagrał a ja widziałem jak już wstałeś.
[url]http://youtu.be/Oox8Iisn5Qc[/url]
Lucek to skafander daje taki efekt
ps. w ogóle te wszystkie ktm'y jakoś szybko jeżdżą
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań