Odp: Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
przeciez nawet w podpisie ma nr 30 :D ;)
KTM SMR450 '13 #23
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
przeciez nawet w podpisie ma nr 30 :D ;)
Kurde no właśnie patrząc przez pryzmat rekordu toru wykręconego na karcie (coś koło 30,3s) wynikałoby że zapieprzacie ostro a wiadomo że na moto do karta na tak ciasnym torze zbliżyć się ciężko. Z jednej strony ciekawość mnie zżera jak z dokładnością tego sprzętu pomiarowego (zresztą nawet jak zaniżał czasy niż te którymi mierzono oficjalnie to i tak jest skala porównawcza między startującymi zawodnikami więc jest dobrze). Z drugiej strony pełen podziwu dla Figla i jego poczciwej DR-Z'ty którą jak widać można naprawdę szybko latać (wątpię bym w ogóle do 40s się zbliżył moim tapczanem - choć od rundy w Toruniu widzę progres bo opony mocniej zmęczone niż po upalnym Toruniu).
P.S. Czekam na foty/filmy i powtórkę jeszcze w tym sezonie co najmniej raz !!!
chlopaki sobie jaja kręcą ;)
Ogladam wlasnie filmy. #30 to byles Ty crazy? Sorka ze Cie wysmialem strone wczesniej. Lyknalem scieme o skracaniu toru jak mlody pelikan :)
Jak jest film ze mna i do tego jeszcze jest łykanie, to ja chce to zobaczyc :)
Dwa filmiki bez obróbki:
[url]https://drive.google.com/file/d/0BzXYnJUBe2cBRlhsMXA5WTVtR28/edit?usp=sharing[/url]
[url]https://drive.google.com/file/d/0BzXYnJUBe2cBT3ozS2k0b1o5QTQ/edit?usp=sharing[/url]
Jakby ktoś miał fotki i filmy z typem 122 to dawać
Zobaczysz jak wrzuce film. Ale musisz uwaznie patrzec bo masz mala 5 sekundowa role w tym filmie. Niestety tylko tyle czasu zajelo lykanie :P
cholera już teraz wiem czemu nie mam nigdy żadnych pamiątek ;)
[url]http://forum.supermoto.pl/post214203.html#p214203[/url]
Jery składam reklamacje nie ma mnie tam !
jestes. Raz :P 15.18 . Trzeba bylo jezdzic wolniej to by Cie bylo wiecej :)
Teraz możesz zobaczyć gdzie masz elementy do poprawy, na wyjściu na krótką prostą za późno i za mało gazu :)
Mysle ze takich elementow znalazlo by sie znacznie wiecej :) Ale dobry i ten jeden na poczatek :)
chociaż tam się chyba zagapiłeś na Hermesa bluzę ;)
Nie zganiaj na Hermesa. Zburzyles mi konstrukcje tym wejsciem :) A powiedz mi taka rzecz. Czy kiedykolwiek zadzialo Ci sie cos zlego z przyczepnoscia na tych latach i dolach w szczytach zakretow? Mam bloka i strasznie sie spinam w tych miejscach.
Zadziało się, zdarzała się gleba w miejscu gdzie się na filmie pojawiam i to nie jedna. Problematyczny jest też ten baloniasty długi łuk na prostą startową (albo po prostej startowej do agrafki wąskiej zależnie od kierunku) Tam z niewiadomych przyczyn na kole 17'' z przodu jest eldorado. Na 16,5 jest OK.
Gleby na łatach miałem jak miałem dupiaste opony ;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 76 zapytań