Temat: Gas Gas FSE 450
Witam! Motocykl raczej znany, silnik zatarty, poza tym zadbany.
Nie dopilnowałem wymiany oleju i padł, cylinder, tłok, wał.
To tyle ile wiem, istnieje możliwość zdjęcia góry silnika.
Z dokładniejszych informacji, moto drugi sezon w kraju, pierwszy sezon u kumpla który dbał o motocykl, zrobił w nim okleinę, wymienił napęd i olej. Przed zimą moto trafiło do mnie ze stukami w silniku, które miały być zaworami do regulacji, a okazały się zacierającym się wałem, tak, wiem, mój błąd, powinienem od razu zrobić generalny przegląd po zakupie. Zrobiłem nim jakieś 800 km, nie wiem dokładnie w każdym razie przy zakupie licznik pokazywał 8xxx kilometrów i nadal jest 8 z przodu. Motocykl przestał pracować gdy rozgrzewałem go na parkingu przed jazdą, zgasł i już nie odpalił. Z wcześniejszych przygód była chyba tylko jedna gdy kumplowi (poprzedniemu właścicielowi) wciągnęło gdzieś cały olej podczas jazdy. Przy okazji może ktoś wie co mogło się wtedy stać bo do dziś nurtuje nas pytanie co to było za zjawisko?:)
Jeśli chodzi ogólnie o motocykl to polecam, szybki, zrywny, poprzedni właściciel podrywał go na koło z piątego biegu co mogę potwierdzić chociaż niestety nie z własnego doświadczenia bo jazda na kole mnie przerasta.
Dla ludzi z forum cena do negocjacji
[url]http://otomoto.pl/gas-gas-sm-fse-450-M4051917.html[/url]