Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
katemowski na twoim miejscu zwróciłbym bardziej uwagę na jakość usługi niż na termin.
WWW.MOTO-KORN.PL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 224 225 226 227 228 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
katemowski na twoim miejscu zwróciłbym bardziej uwagę na jakość usługi niż na termin.
Ktoś tu kiedyś wklejał foto faceta w zbroi rycerskiej na cruiserze, kojarzy ktoś? Potrzebowałbym linka do tego foto.
o to "cudo" chodzi?
wystarczyło wpisać zbroja rycerska na chopperze i pyk, jest :)
link:
[url]https://www.google.pl/search?q=zbroja+rycerska+na+chopperze&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ufKUU4XJC4LmOozQgNgK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643[/url]
Moze ktos jakieś klocki polecić na tył do exc?
vesrah albo goldfren. Jedne i drugie dobrze się u mnie sprawują
KaeR napisał/a:Ktoś tu kiedyś wklejał foto faceta w zbroi rycerskiej na cruiserze, kojarzy ktoś? Potrzebowałbym linka do tego foto.
o to "cudo" chodzi?
wystarczyło wpisać zbroja rycerska na chopperze i pyk, jest :)
link:
[url]https://www.google.pl/search?q=zbroja+rycerska+na+chopperze&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ufKUU4XJC4LmOozQgNgK&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643[/url]
To nie to, ale też dobre :) W tamtym był taki typowy Janusz i z tego co pamiętam zielone moto było i jeszcze z tymi skrzydłami husarii.
KaeR, to?
jest tu jeszcze parę fotek:
[url]https://www.google.pl/search?q=husarz+na+motocyklu&newwindow=1&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=31OWU_CUH4WsPNnhgIAI&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643[/url]
coś mi się wydaje, że nie lubisz prostych metod, ja znów wpisałem tylko husarz na motocyklu :p
Dobra, dzięki za pomoc.
Panowie szybkie pytanie, bo niem co robić. Czy znajdą się chętni na części z husaberga FE501 2000r ? Dodam że rama jest zarejestrowana na A2 wpisane ma 13kW. Bo silnik mi się skończył i się zastanawiam czy sprzedać w całości ale za mniej, czy na części i wyjdę lepiej na tym. Ale wiadomo będę się trochę "bujał" z częściami ?
Z ważniejszych w bergu są koła 17' Behr, gaźnik FCR 41, z silnika skrzynia na pewno ok, wydech cały ale skrócony, nowa wiązka elektryczna, nowy akumulator Yuasa itp.
uuu no to za dużo się nie najeździłeś ... :/ Co dokładnie się stało?
Prawdopodobnie tłok zajechałem albo coś z korba ? Nie wiem dokładnie sam, gdyż zwiozłem go do domu i nie miałem czasu rozebrać w celu weryfikacji. A ogólnie i tak mogę póki co go sprzedać bo za 2tygodnie idę na operację kolana i z motocykli jestem zwolniony na ten sezon na pewno;/
No to lipa straszna. Pozostaje jedynie życzyć powrotu do zdrowia i szukania następnego sprzęta ! :)
Wbrew pozorom nie jest tak łatwo rozsprzedać berga na części. Trochę się pobujasz z gratami, ja bym wystawiał na ebay'u ;)
Kupował ktoś ostatnio części do huski?
ew gdzie najlepiej szukać?
chodzi mi konkretnie o tłok i korbę do 510 '05
Ja Ci ogarnę
Panowie, zwykly radar mi strzelil wczoraj fote w warszawie od przodu. przyjdzie mandat czy nie chce im sie po kamerach blach szukac?
Strony Poprzednia 1 … 224 225 226 227 228 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 57 zapytań